Επιλογή Σελίδας

Στην 6η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ παραμένει η ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012 που έκαμψε την αντίσταση της Αναγέννησης Κολινδρού, επικρατώντας με 1-0 στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο “Θεόδωρος Παπαδόπουλος” το απόγευμα της Κυριακής, για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Αστέριου Γιώτσα έβαλε τέλος στο σερί “τσακαλιών” που μετρούσαν 12 νίκες και 1 ισοπαλία στα τελευταία 13 παιχνίδια και με 30 βαθμούς διατηρήθηκε στο +1 από τον 7ο Καλλιθεακό.

Οι Κολινδρινοί έμειναν στους 47 βαθμούς, όσους έχει και ο Βατανιακός (είχε ρεπό) και πλέον απέχουν 9 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Αιγινιακό (που δεν έχει κάνει το ρεπό του), τέσσερις “στροφές” πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε στο 64′ ο Ανυφαντής.

Η Αναγέννηση Κολινδρού ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς στο 90′ αποβλήθηκε ο Κοσμίδης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αν. Ασλανίδης με βοηθούς τους Χαλκίδη και Ραντάνι.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012 (Αστέριος Γιώτσας): Τσακνάκης, Σταθακόπουλος, Γιώτσας, Κυλώνης, Μουρατίδης, Καζακλάρης (79′ Σεριακίδης), Ανυφαντής, Κατσαμάγκας, Μανουσαρίδης, Κατσιούλης (75′ Κουκουνάρας), Καραφουλίδης (82′ Παπαγιάννης).

Αναγέννηση Κολινδρού (Ηλίας Μποταΐτης): Τόλιος, Τσιάμης (46′ Βαρνάς), Θυμιόπουλος Δ. (20′ Ματζουράκης), Μυσιούδης, Γκαράτζιας, Κοσμίδης, Πρασσάς, Μπουρανής, Παναγιωτίδης (77′ Λουμάνι), Καμπερίδης (77′ Κούκλας), Θυμιόπουλος Ν..

Pin It on Pinterest

Shares
Share This