Επιλογή Σελίδας

Χωρίς να φτάσει την απόδοση του σε υψηλά επίπεδα σαν αυτά που συνηθίζει τη φετινή χρονιά, Ο Αιγινιακός κέρδισε τον Θερμαϊκό Κορινού με 2-0 και εκμεταλλευόμενος την ήττα του Κολινδρού από τους Πόντιους Κατερίνης και το ρεπό του Βατανιακού αύξησε για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν τη διαφορά από τη δεύτερη θέση σε 9 βαθμούς μετά από 22 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, έχοντας ένα ματς περισσότερο (δεν έχει κάνει το ρεπό του).

Πάντως η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου στο σημερινό παιχνίδι ήταν ουσιαστική και “θυσίασε” το θέαμα στον βωμό της σκοπιμότητας.

Σίγουρα όμως εδικαιούτο την νίκη απέναντι σ’ μια ομάδα, που ξάφνιασε με την καλή αγωνιστική της λειτουργία και προκάλεσε έκπληξη στους φιλάθλους πως βρίσκεται τόσο χαμηλά στην βαθμολογία.

Την αίγλη του παρελθόντος κυρίως από πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας  θύμιζε το “Γιάννης Παραλυκίδης”, με τους πολυπληθείς φιλάθλους, που έδωσαν το παρών τους, αφού οι συναντήσεις των δύο αντιπάλων πάντοτε μαγνήτιζαν το φίλαθλο κοινό των σημερινών μονομάχων.

Οι “συνήθεις ύποπτοι” ήσαν οι σκόρερς των νικητών.

Στο 12′ ο Βασίλης Χατζηδίμπας με κοντινή δυνατή κεφαλιά, μετά από όμορφη  σέντρα του Καπετάνου έκανε το 1-0.

Στο 75′  ο Δημήτρης Καπετάνος, έδιωξε το άγχος, αφού με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής ο κ. Σεσέντος και Βοηθοί Διαιτητές οι κ.κ. Σταφίδας και Κωτούλας .

Οι συνθέσεις :
Αιγινιακός (Γιώργος Ντάμτσιος): Μαλέσιος, Κακατάτσιος, Δαραής, Παππάς, Τσολακίδης (56′ Καταχιώτης), Παπαδόπουλος Σ., Συράκος (77′  Παυλίδης), Σαββίδης (77′ Μιχαηλίδης),  Τουλκερίδης, Καπετάνος, Χατζηδίμπας (88′ Τσιάμης).

Θερμαϊκός (Μάκης Κωνσταντινίδης): Σαλκάμης, Γκαντάς, Ταγκαλίδης, Κυριακίδης (53′ Αλχαζίδης), Αντωνιάδης Δ., Ορφανίδης, Κατσούλης, Χνούδας, Ζουκάν (70′ Σπανός),  Μάντζιος, Αντωνιάδης Ν.. 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This