Επιλογή Σελίδας

Δύο σπουδαίοι καλαθοσφαιριστές, με την ιδιότητα του προπονητή, συναντήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο Αιγινίου, το Σάββατο.

Πρόκειται για τον Χρήστο Γκογκίδη του Πιερικού Αρχελάου με τον οποίο μάλιστα αγωνίζεται κιόλας στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και τον Πασχάλη Βουλτσίδη του ΑΟΚ Αιγινιακού.

Οι δύο κόουτς ήσαν αντίπαλοι στο Τουρνουά της ΕΚΑΣΚΕΜ του Α’ ομίλου “Γαλανόλευκα Αστέρια”.

Νικητές χωρίς αυτό να είναι το ζητούμενο αναδείχθηκαν οι λιλιπούτειοι παίκτες της κατερινιώτικης ομάδας, έχοντας περισσότερες νίκες στα έξι οκτάλεπτα.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι ως αντίπαλοι παίκτες συναντήθηκαν στο ΔΑΚ Αιγινίου παλαιότερα, πρώτη φορά την περίοδο 2005-06 για το Κύπελλο Ελλάδας της ΕΟΚ, όταν ο Ροδίτης άσσος με καταγωγή από το Αιγίνιο, Γκογκίδης έπαιζε στην Α2 κατηγορία με τα χρώματα του Κολοσσού Ρόδου, ο δε Βουλτσίδης στον Αιγινιακό της Β’ Εθνικής κατηγορίας (προκρίθηκαν οι φιλοξενούμενοι), που αποτελεί την μεγαλύτερη διάκριση της ιστορίας του.

Και οι δύο τους διαθέτουν τεράστιο βιογραφικό στο μπάσκετ ως αθλητές με τον μεν Χρήστο να συνεχίζει ακμαιότατος σήμερα την πορεία του στο παρκέ, τον δε Πασχάλη να έχει σταματήσει προσφάτως την ενεργό δράση. Πάντως εκτός των αγωνιστικών υπηρεσιών τους, το στοιχείο εκείνο που έκανε αμφότερους ιδιαίτερα αγαπητούς στο φίλαθλο κόσμο χωρίς αμφιβολία είναι το ακέραιο ήθος τους.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This