Επιλογή Σελίδας

Στην 3η θέση της βαθμολογίας του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ανέβηκε ο ΑΟ Χανιώτης που κέρδισε εκτός έδρας τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου με 2-0, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.

Η ομάδα της Χαλκιδικής έφτασε τους 28 βαθμούς και “έπιασε” στην 3η θέση τον ΓΑΣ Σβορώνου, προσπερνώντας, παράλληλα τον σημερινό της αντίπαλο που πλέον με 27 βαθμούς είναι μόνος στην 5η θέση του πίνακα.

Ο Τοπούζης στο 47′ με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Σοϊλεμέζογλου ανοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Το τελικό 0-2 διαμορφώθηκε με σουτ του Πολύζου στο 67′ με τον σκόρερ να παίρνει το ριμπάουντ από απόκρουση του Σοϊλεμέζογλου σε συρτό σουτ του Τοπούζη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σιουμπάρας της ΕΠΣ Δράμας με βοηθούς τον Μποΐτσιο της ΕΠΣ Δράμας και Μπόλη της ΕΠΣ Γρεβενών.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Κεραυνός Αγγελοχωρίου (Γαλτσίδης): Σοϊλεμέζογλου, Σολομωνίδης, Φροσύνης, Νικολαΐδης, Πολυζάς, Ιωσιφίδης, Νικολίτσας Γ., Πορτοκαλάς, Μολά, Μουράτι, Κατσιάκης.
Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Θεοδωρίδης, Φράγκος, Ταουσάνης, Νικολίτσας.

ΑΟ Χανιώτης (Δούμας-Μπούρκας): Παναγιωτίδης, Αγγελίδης, Σάιμπερτ, Τρόκας, Χατζηκούρτης, Κανάνι (89′ Νίκα), Πολύζος, Μπαλικτσής (60′ Φούσκας), Τοπούζης (89′ Τότσκα), Χατζής (75′ Θεοδωρίδης), Αναγνώστης (89′ Κεφαλάς).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This