Επιλογή Σελίδας

Εύκολο έργο απέναντι στην ουραγό και αδύναμη 25η Μαρτίου είχε η ΑΕ Περίστασης, επικρατώντας με 5-0 στο γήπεδο της Περίστασης, σε αναμέτρηση για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Στέφανου Ταβουκτσή που δεν έχει κάνει ακόμη το ρεπό της στο β’ γύρου, πέρασε στη 2η θέση εκμεταλλευόμενη την ήττα του Γεωργάκη Ολύμπιου Λόφου, φτάνοντας τους 35 βαθμούς, ενώ παρέμεινε και στο -3 από το πρωτοπόρο Ερμή.

Το νεανικό σύνολο της 25ης Μαρτίου που βρίσκεται τελευταίο με 1 βαθμό σε μια πολύ δύσκολη χρονιά συνεχίζει να συλλέγει εμπειρίες εν όψει της επόμενης σεζόν που θα βρει τον σύλλογο στη Γ’ κατηγορία.

Μόλις στο 4′ ο Καραγκιοζίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ για την ΑΕ Περίστασης.

Το 2-0 πέτυχε ο Μπιζιώτας στο 18′ με ατομική ενέργεια και σουτ.

Το 3-0 για τους γηπεδούχους “έγραψε” στο 20′ ο Κάλτσο νικώντας σε τετ α τετ τον Ξενιώτη, έπειτα από παράλληλη πάσα του Καραγκιοζίδη.

Το 4-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου διαμόρφωσε στο 39′ ο Μπικιαρόπουλος που δε λάθεψε σε τετ α τετ με τον Ξενιώτη, μετά από τροφοδότηση του Καραγκιοζίδη.

Το τελικό 5-0 σημείωσε στο 70′ ο Παπούλας με σουτ, μετά από πάσα του Καραγκιοζίδη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε η Δ. Τσικλητάρη με βοηθούς τους Γιαννακίδη και Σιαμάτρα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕ Περίστασης: Kumbulla, Μαχαιρίδης (25′ Νιάκας), Κουτσουμπέας (46′ Κουσουρής Π.), Νίκου (46′ Παπαδημητρίου), Παπαδόπουλος, Ευθυμιάδης, Κάλτσο, Παπούλας, Μπιζιώτας, Καραγκιοζίδης, Μπικιαρόπουλος.
ΑΜΣ 25η Μαρτίου: Ξενιώτης, Σταυρίδης, Δέρης, Σύρπης, Πιτσιλής, Συμεωνίδης, Μπαλαμπάνης (55′ Μαγκάτσας), Χατζηχρήστου, Λιόλιος, Κωνσταντής, Τσαουσίδης Π. (65′ Τσαουσίδης Δ.-Λ.).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This