Επιλογή Σελίδας

Από έναν βαθμό πήραν Ελασσόνα και Καστοριά που αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, στο παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο της Ελασσόνας για τη 18η αγωνιστική του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Οι Θεσσαλοί ήταν αυτοί που προηγήθηκαν με γκολ του Κακάμη στο 41′ ωστόσο ο Πάλλας στο 73′ διαμόρφωσε το τελικό 1-1 για τους “γουναράδες”.

Το “φιλμ” του αγώνα (Kastoria FC the official)

Στο 3΄ , μετά από ένα θαυμάσιο γέμισμα του Tarelli, από τα αριστερά, ο Πάλλας, μέσα στην περιοχή, έκανε το κοντρόλ, αλλά πλάσαρε άουτ.  

Στο 11΄ έγινε μια κάθετη στο Νο 9, ο οποιος πλάσαρε, απέκρουσε ο Κοσμίδης και πάνω στην γραμμή ο Ελευθεριάδης και στην συνέχεια έδιωξε η άμυνα. 

Στο 19΄ μετά από σέντρα του Νο 20 από τα δεξιά, το Νο 11 έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Κοσμίδης μπλόκαρε τη μπάλα. 

Στο 23΄ το Νο 6 εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, αλλά εδιωξε η άμυνα. 

Στο 25΄ γέμισμα του Νο 3 από τα αριστερά, έδιωξαν εκ νέου οι αμυντικοί. 

Στο 28΄οι αμυντικοί της Καστοριάς αντέδρασαν λανθασμένα, αλλά ο Balde εσωσε την κατασταση διώχνοντας τη μπάλα, πριν δημιουργηθεί κάποιος κίνδυνος για την εστία του Κοσμίδη. 

Στο 33΄ το Νο 20 έκανε σέντρα από τα δεξιά, αλλά η κεφαλιά του Νο 11 έφυγε άουτ.

 Στο 36΄ η σέντρα σουτ του Νο 6 από τα δεξιά, έφυγε ψηλά άουτ.  Στο 41΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ, από τα αριστερά, το Νο 4, με σουτ στο 2ο δοκάρι έκανε το 1-0.  

Στο 45΄ ο Κοσμίδης οριακά έδιωξε με την βοήθεια του δοκαριού ένα γέμισμα φάουλ από τα αριστερά. 

Στο 46΄ το σουτ του Νο 6 , έξω από την περιοχή, κατέληξε άουτ. Στο 55΄ ένα φάουλ γέμισμα από τα αριστερά, μπλόκαρε ο Κοσμίδης. 

Στο 58΄ ωραία προσπάθεια του Tarelli, από τα αριστερά, πάσαρε στον Φωλίνα, αυτός έκανε την σέντρα, αλλά το πλασέ του Μπάρο, που έγινε αποδέκτης της μπάλας, βρήκε το κάθετο δοκάρι και στην επιστροφή το σουτ του Πάλλα απέκρουσε ο Γούπος.  

Στο 65΄ σε εκτέλεση φάουλ του Πάλλα, έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε το τείχος και κατέληξε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.  Στο 71΄ο Μανακίτσας εκτέλεσε πλάγιο άουτ, από τα αριστερά κι ο Πάλλας με σουτ, από το ύψος  του πέναλτι έφερε το μάτς στα ίσα (1-1).  

Στο 73΄ ο Tarelli εκτέλεσε κόρνερ από τα αριτερά, αλλά το σουτ του Τσελεπή, από το ύψος της περιοχής, απομάκρυναν οι αμυντικοί. 

Στο 74΄ το φάουλ του Νο 6 , έξω από την περιοχή μπλόκαρε ο Κοσμίδης. 

Στο 77΄ μετά από μία εκτέλεση φάουλ των γηπεδούχων από τα αριστερά, ο ρέφερι διέκοψε την φάση, υποδεικνύοντας οφ σάιντ.  

Στο 87΄ο Φωλινας εκτέλσε φάαουλ από τα δεξιά, κεφαλιά σπάσιμο του Μανακιτσα στον Νάκο, το σουτ του οποίου έδιωξε η άμυνα.

Στο 90΄ ο Γκέγκας βρήκε με ωραία κάθετη πάσα τον Νάκο, αλλά ο Γούπος πρόλαβε κι απέκρουσε. Στο 90΄+ 3΄ ένα φάουλ για τους γηπεδούχους μπλόκαρε ο Κοσμίδης. 

Στο 90΄+5΄ το σουτ του 20 μετά απο εκτέλση φάουλ απέκρουσαν οι αμυντικοί σε κόρνερ, το οποιο εκτελέστηκε απευθείας άουτ. 

Οι συνθέσεις:

Π. Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: Γούπος, Νταμπώσης, Αγγελούλης, Περγκιόνι, Κοντοθανάσης, Γκαμπέτας, Τσάτσος, Κωστούλας, Καραγκούνης, Κούκος, Κακάμης. 

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κοσμίδης, Tozzo, Κωνσταντίνου (46΄ Παναγιωτίδης), Φωλίνας, Balde (46΄ Τσελεπής), Tarelli (88΄ Κυριακού), Πάλλας (81΄ Νάκος), Ελευθεριάδης, Γκέγκας, Μπάρο (62΄ Μανακίτσας), Σαββόπουλος

Διαιτητής: Πέτσας Σωτήριος (Ε. Π. Σ. Τρικάλων)

Βοηθοί: Παπαγεωργόπουλος Παναγιώτης (Ε. Π. Σ. Τρικάλων), Αλεξόπουλος Χρήστος (Ε. Π. Σ. Τρικάλων)

Pin It on Pinterest

Shares
Share This