Επιλογή Σελίδας

Ο Φίλιππος Βέροιας ηττήθηκε με 77-73, στο Χαλκιοπούλειο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Λαμίας, σε αγώνα για την 20η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β’ Εθνικής Κατηγορίας.

Ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Φίλιππος Βέροιας, ωστόσο αυτή τη φορά δεν συνοδεύτηκε από τη νίκη. Η ομάδα της Βέροιας ταξίδεψε στην Λαμία για να αντιμετωπίσει τον ομώνυμο Έσπερο, σε έναν ακόμη “τελικό” για την είσοδό στα play-off, με την αναμέτρηση να θυμίζει κάτι από πρώτο γύρο, εκεί που τότε ο Φίλιππος ήταν αυτός που “έσπασε” το αήττητο σερί των Βοιωτών.

Το παιχνίδι ξεκίνησε και τελείωσε με άσχημο τρόπο για τον Φίλιππο, ωστόσο στο ενδιάμεσο ο ρυθμός ήταν με το μέρος του. Αν και η πρώτη περίοδος βρήκε τους γηπεδούχους να προηγούνται με 26-20, το σύνολο του Ευθύμη Κοθρά έβγαλε αντίδραση και ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ.

Η αρχή έγινε στο δεύτερο δεκάλεπτο, όπου με ένα επιμέρους σκορ 21-13 υπέρ του, πήγε τη διαφορά στο δίποντο και στη συνέχεια διευρύνθηκε, με την καθοριστική τελευταία περίοδο να βρίσκει το φιλοξενούμενο να προηγείται με 58-51.

Όμως, σε αυτό το διάστημα χάθηκε ο έλεγχος των αμυντικών ριμπάουντ και μαζί το μεγάλο προβάδισμα. Ο Έσπερος κατάφερε να ισοφαρίσει και τρία λεπτά πριν τη λήξη, οι δύο ομάδες βρίσκονταν στο 67-67, με το τέλος να είναι “γκρανγκινιολικό”. Εν τέλει, οι λεπτομέρειες ήταν αυτές που έκριναν το αποτέλεσμα και εκεί υπερείχε η ομάδα της Λαμίας.

Διαιτητές: Κατωτικίδης, Τσιαπλής, Παπανικολάου Γ.

Δεκάλεπτα: 26-20, 39-41, 51-58, 77-73.

Έσπερος ΓΣ Λαμίας (Σοφογιάννης): Κυριακόπουλος, Βαζούκης 8 (2), Κολοβός, Τζόρτζεβιτς 11, Χατζηκυριακίδης 9 (2), Μπακέας 6 (2), Τεπετίδης 6 (1), Πελεκούδας, Μαγγελάκης, Προδρόμου 12 (2), Παπαδάκης 20, Μαντίκος 5 (1).

ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας (Κοθράς): Αποστολίδης 6 (1), Ιγγλέζος, Καραγιώργος 7 (1), Νικάι, Δημαλής, Ελευθεριάδης 26 (2), Ξενιτίδης 17 (3), Κωνσταντινίδης, Γκάτζος 8, Σταμάτης 9 (1), Αμανατίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This