Επιλογή Σελίδας

Σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο της Ανδρομάχης η τοπική Ελπίδα νίκησε δύσκολα την Ακαδημία Βατανιακός 1978 με σκορ 1-0, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’  κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.
Το γκολ για την Ελπίς Ανδρομάχης το πέτυχε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων του ματς ο αρχηγός της ομάδας Χάρης Γεωργιάδης, χαρίζοντάς την το πολύτιμο τρίποντο.
Με αυτή την επιτυχία, η Ελπίς ανέκτησε την 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα φτάνοντας τους 26 βαθμούς, όσους έχει και ο Απόλλων Λιτοχώρου, ενώ ο στόχος της πρώτης εξάδας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είναι πλέον ορατός.
Από την άλλη πλευρά, η Ακαδημία Βατανιακός 1978, καθώς γνώρισε την ήττα, έμεινε με 21 βαθμούς στην 7η θέση του πίνακα, σε ισοβαθμία με την Πίνδο Άνω Αγιάννη και τον Απόλλωνα Ράχης.
Αμφίρροπο το παιχνίδι σε όλη την διάρκεια του, με λιγοστές φάσεις μπροστά από τα καρέ και πιο ουσιαστική την γηπεδούχο ομάδα που ευτύχησε να σκοράρει στο τέλος.
 
Οι λιγοστές φάσεις και το γκολ
Στο 23΄  δυνατό σουτ του Μουλλάϊ, η μπάλα έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Γκιλιάβα άουτ.
Στο 29΄  σουτ του Αποστολίδη, η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Γκιλιάβα άουτ.
Στο 34΄  το συρτό σουτ πλασέ του Γκουνέλα στην κίνηση το εξουδετέρωσε με τα πόδια ο γκολκίπερ της Ακαδημία Βατανιακός Γκούτζας.
Στο 35΄  το σουτ πλασέ του Αποστολίδη το απομάκρυνε ο Γκιλιάβας.
Στο 36΄  πλασέ του Γκουνέλα, απέκρουσε σε κόρνερ ο Γκούτζας.
Στο 50΄  σουτ του Μουλλάϊ, η μπάλα έφυγε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι της εστίας του Γκιλιάβα.
Στο 90΄+ 4΄ ο Μαγιώνας εκτέλεσε φάουλ γέμισμα, η μπάλα βρέθηκε στην μικρή περιοχή και στον προωθημένο Χάρη Γεωργιάδη ο οποίος με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα του Γκούτζα ”γράφοντας” πανηγυρικά το τελικό 1-0.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ.  Σεσέντος, με βοηθούς τους κ.κ.  Μερτζεμέκη, Μπίνια.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Ελπίς Ανδρομάχης (Βαγγέλης Τσιαμπέρας): Γκιλιάβας,  Παπαζήσης,  Λάμο  Ορ.,  Γεωργιάδης,  Κουϊμτζίδης,  Μαγιώνας,  Γκουνέλας,  Ταφραλής,  Κελέρογλου,  Μπούσιος,  Φωτόπουλος  Γερ. (67΄  Καραδήμος).
 
Ακαδημία Βατανιακός 1978 (Γιώργος Ποτουρίδης): Γκούτζας,  Χατζηιωαννίδης,  Πίργκου,  Τασίδης,  Παλέγδας,  Μουλλάϊ,  Πατσιοδήμος (69΄  Φιρινίδης),  Μυρτολλάρι (90΄+ 2΄  Λατολλάρι),  Κατσαμάγκας Π. (90΄+ 2΄  Τσιμόπουλος),  Δημητρίου Σ.,  Αποστολίδης Γ. (86΄  Ζαΐμι).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This