Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον ΓΑΣ Σβορώνου και τον Μακεδονικό Φούφα που διεξήχθη στο “Λάζαρος Ξανθόπουλος” του Σβορώνου, για τη 18η αγωνιστική του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα της Πιερίας δεν έπιασε απόδοση ανάλογη των προηγούμενων αγώνων και βρέθηκε πίσω στο σκορ από γκολ του Παπά στο 29′. Ο Μακράκης στο 36′ “απάντησε” για λογαριασμό των Σβορωνιωτών όμως το σκορ δεν άλλαξε στη συνέχεια παρότι στα τελευταία 20-25 λεπτά ο ΓΑΣ πίεσε τα αντίπαλα καρέ, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία με τον Αλεξίου στο 76′ (απέκρουσε ο Δημητριάδης).

Με τον σημερινό βαθμό ο ΓΑΣ Σβορώνου έφτασε τους 28 και ισοβαθμεί στην 3η θέση με τον ΑΟ Χανιώτης, έχοντας απόσταση 7 βαθμών από την 9η θέση (μπαράζ) και 8 βαθμών από τη 10η θέση (υποβιβασμός).

Όσο για τον Μακεδονικό Φούφα έφτασε τους 17 βαθμούς και “έπιασε” στην προτελευταία θέση τον Δωτιέα Αγιάς.

Την προσεχή Τετάρτη, ο ΓΑΣ Σβορώνου που συμπλήρωσε 10 αγώνες αήττητος (4 νίκες, 6 ισοπαλίες) αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου.

Το “φιλμ” του αγώνα
16′ Ο Λαγδάρης με βαθιά μπαλιά βρήκε τον Κυρτέγο μέσα στην περιοχή, εκείνος νίκησε στην προσωπική μονομαχία τον αντίπαλο αμυντικό και εκτέλεσε στη συνέχεια δυνατά με το αριστερό, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα γκολπόστ.
29′ ΓΚΟΛ! 0-1: ο Μακεδονικός Φούφας προηγήθηκε στο σκορ όταν ο Θεοδουλίδης εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Παπάς με εξ-επαφής κεφαλιά στο πίσω δοκάρι νίκησε τον Κούζα γράφοντας το 0-1.
37′ ΓΚΟΛ! 1-1: ο ΓΑΣ Σβορώνου έφτασε στην ισοφάριση, με τον Κυπαρίσση να σουτάρει από διαγώνια θέση με το αριστερό, με το σουτ τελικά να καταλήγει σε πάσα στον Μακράκη ο οποίος με κοντινό δεξί πλασέ στο δεύτερο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

52′ Ο Βασσάκης έβγαλε τη σέντρα από τη δεξιά πλευρά και ο Χάιτας έπιασε την κεφαλιά από ευνοϊκή θέση, στέλνοντας τη μπάλα πάνω από την εστία του Κούζα.
55′ Ο Κωτσιόπουλος με σέντρα από τα δεξιά τροφοδότησε τον Κυπαρίσση ο οποίος έπιασε την κεφαλιά εντός περιοχής αλλά ο Δημητριάδης κατάφερε και
μπλόκαρε με τη δεύτερη προσπάθεια.
68′ Ο Βασσάκης έβγαλε επικίνδυνη σέντρα από τα δεξιά προς την καρδιά της άμυνας του ΓΑΣ, με τον Χάιτα να πιάνει την κεφαλιά από κοντινή απόσταση αλλά να μη βρίσκει εστία.
76′ Ο ΓΑΣ «φλέρταρε» με το 2-1, όταν ο Κυπαρίσσης έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά προς το ύψος του πέναλτι, ο Αλεξίου έπιασε ένα γεμάτο σουτ αλλά ο
Δημητριάδης εκτινάχθηκε στη γωνία του και παραχώρησε κόρνερ, πραγματοποιώντας την επέμβαση του αγώνα!
80′ Ο Σιδηρόπουλος εκτέλεσε έξυπνα το φάουλ με συρτή σέντρα, ο Κυπαρίσσης μπήκε στην πορεία της μπάλας και την «τσίμπησε» με προβολή αλλά για λίγο δεν κατάφερε να βρει εστία με αποτέλεσμα να περάσει δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιαννάκος με βοηθούς τους Χατζηβασιλείου και Φακάνα της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Oι συνθέσεις των ομάδων:
ΓΑΣ Σβορώνου (Νίκος Θεοδοσιάδης): Κούζας, Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Λαγδάρης (89′ Ναρίνογλου), Χατζηθεοδωρίδης, Κόλα, Μυστρίδης, Σιδηρόπουλος, Μακράκης (72′ Αλεξίου), Κυρτέγος (89′ Ξυδούς), Κυπαρίσσης.
Μακεδονικός Φούφας (Κώστας Καπετάνος): Δημητριάδης, Μωυσιάδης, Παπάς (81′ Ρωσσίδης), Σεκουλίδης, Σερσέμης, Κοντογουλίδης, Καρασιούνας (77′ Πολυχρονίδης), Καλογιαννίδης, Χάιτας, Θεοδουλίδης, Βασσάκης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This