Επιλογή Σελίδας

Τα Τρίκαλα Basket επικράτησαν με 96-57 του Ολυμπιακού Βόλου, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Τρικάλων Κατσιμήδου, σε αγώνα για την 20η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β’ Εθνικής Κατηγορίας.

Μετά από δύο ήττες στα τελευταία τρία ματς, τα Τρίκαλα επέστρεψαν στο δρόμο των επιτυχιών κάμπτοντας την αντίσταση του ουραγού Ολυμπιακού Βόλου.

Πλέον, οι Θεσσαλοί έφτασαν στους 28 βαθμούς και μπορούν κάλλιστα να φτάσουν μέχρι και τους 32 αν μέχρι και το φινάλε της κανονικής διάρκειας καταφέρουν να λυγίσουν και τους Πρωτέα Γρεβενών (εκτός έδρας) και Ναύαρχο Βότση (εντός έδρας) -μια επίδοση που μπορεί να τον φέρει και παραπάνω από την 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα του γκρουπ.

Ο Ολυμπιακός, από την άλλη μεριά, αναμένεται να εκτίσει το δεύτερο ρεπό του στον δεύτερο γύρο της λίγκας με το μυαλό φυσικά αφενός στα Playouts και αφετέρου στο επερχόμενο ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου κατά την τελευταία αγωνιστική, που μπορεί να έχει επεκτάσεις ακόμα και στην postseason.

Διαιτητές: Ξέρας, Γιαννούλης, Μπουγλός Ι.

Δεκάλεπτα: 29-9, 58-29, 84-42, 96-57.

Trikala Basket (Φόρος): Μήνου, Κολότσιος 12 (2), Μοσχόπουλος 17, Ράπτης 9, Μπουργανός 17 (3), Τριανταφύλλου 3, Ψύρρας 8 (2), Δέσπος 6 (1), Βαβάτσικος 22 (3), Νέσσης 2.

ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου (Μπουντούρης): Νικολής 11, Γιακάς, Μπουντούρης Κ. 3, Στεφόπουλος, Γουάμπα 22, Παρασχάκης 10, Δημητρόπουλος, Λογοδότης 10, Μπουντούρης Σ.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This