Επιλογή Σελίδας

Δεν κατόρθωσε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την Κοζάνη ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου ο οποίος δεχόμενος γκολ στα τελευταία λεπτά ηττήθηκε 1-0 από την ΑΕΠ Κοζάνης, σε αναμέτρηση για τη 18η αγωνιστική του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Ο “χρυσός” σκόρερ των Ποντίων ήταν ο Βασίλτσης που στο 87′ έγινε κάτοχος της μπάλας από μακρινή μεταβίβαση και με ψηλοκρεμαστό πλασέ μέσα από την περιοχή του Εθνικού, νίκησε τον Πατσιογιώργο και “έγραψε” το 1-0.

Η νίκη αυτή έφερε την ΑΕΠ Κοζάνης στην 9η θέση του πίνακα και στο -3 από τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου που πλέον είναι μόνος του στην 8η θέση.

Την ερχόμενη αγωνιστική η ομάδα του Νέου Κεραμιδίου υποδέχεται τον ΓΑΣ Σβορώνου.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Τζάμος με βοηθούς τους Γκίτσκο και Τσάγκα της ΕΠΣ Καστοριάς.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕΠ Κοζάνης (Μαξιμιλιάνο Βιέρα): Καλιαμπάκας, Κουντούρης, Λιάκος (82′ Δάλης), Κιρκιλιανίδης, Λάντζιος, Μιγιέγκα (82′ Παπαναστασίου), Πατήλας, Σάλα Ρ, Περντόμο (75′ Παπαζήσης), Βασίλτσης, Κουλούσιας.

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Βαγγέλης Μόρας): Πατσιογιώργος, Λαμπίρης, Φυτόπουλος(46′ Κρυεμάντι), Γκιώνης, Γιαζιτζόγλου (89′ Καρτσαμπάς), Δαλαμήτρας (70′ Μιχαηλίδης), Ιντζόγλου, Κόλα Φ., Τουλίκας (70′ Χατζηπουργάνης), Μπατζώνης, Σεχολάρι.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This