Επιλογή Σελίδας

Μόνος στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής είναι ξανά ο Πιερικός που κέρδισε εκτός έδρας με 1-0 τον Ολυμπιακό Βόλου, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.

Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε ο Κατσαβάκης στο 39′, με τον Πιερικό να είναι ανώτερος απέναντι στους Βολιώτες που παρέμειναν στην τελευταία θέση και μόνο με θαύμα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Οι Κατερινιώτες έφτασαν τους 30 βαθμούς έναντι 42 της πρωτοπόρου Κοζάνης ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου με 15 βαθμούς είναι πλέον στο -6 από την 9η ΑΕΠ Κοζάνης που είναι στη θέση των μπαράζ και στο =5 από ΠΑΟΚ Κρηστώνης και Εδεσσαϊκό που είναι κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Πέρα από το γκολ του Κατσαβάκη, η ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη είχε και δοκάρι στο 6′ με τον Τουλίκα ενώ είναι χαρακτηριστικό της εικόνας του αγώνα είναι πως οι “ερυθρόλευκοι” είχαν μόλις μια αξιόλογη στιγμή μπροστά στα καρέ του Μπαλάφα με το σουτ του Διαμαντόπουλου στο 89′ να αλλοιώνεται από τον Κραγιόπουλο και στη συνέχεια να καταλήγει στα χέρια του πορτιέρε του Πιερικού.

Την ερχόμενη Τετάρτη ο Πιερικός υποδέχεται στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης.

Το “φιλμ” του αγώνα
6′ Ο Τουλίκας έγινε κάτοχος της μπάλας μετά από κόντρες και έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή σημαδεύοντας το αριστερό κάθετο δοκάρι του Καβουσάκη.
26′ Χλιαρό σουτ του Κατσιαμήτα μέσα από την περιοχή, μπλόκαρε ο Καβουσάκης χωρίς πρόβλημα.
39′ ΓΚΟΛ! 0-1: Ο Χ. Παπαδόπουλος από δεξιά εκτέλεσε πλασαριστά φάουλ για τον Κατσαβάκη και αυτός με μονοκόμματο σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Καβουσάκη, κάνοντας το 0-1.

81′ Ο Καλαϊτζής πάσαρε στον Χ. Παπαδόπουλο αλλά το κοντινό σουτ του τελευταίου απέκρουσε με τα πόδια ο Καβουσάκης.
89′ Ο Διαμαντόπουλος μπήκε στην περιοχή του Πιερικού και έκανε το πλασέ, ο Κραγιόπουλος αλλοίωσε την πορεία της μπάλας και εν συνεχεία ο Μπαλάφας μπλόκαρε κρατώντας το 0-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φακής με βοηθούς τους Παπαγεωργίου και Στεργιακούλη της ΕΠΣ Λάρισας.

Κίτρινες κάρτες είδαν ο Αναστασίου του Ολυμπιακού Βόλου και οι Χ. Παπαδόπουλος και Δεληγιάννης του Πιερικού.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ολυμπιακός Βόλου (Κώστας Σταματίου): Καβουσάκης, Μαργαρίτης (46′ Ντινόπουλος), Διαμαντόπουλος, Σιουμουρέκης, Κόλα, Παπαϊωάννου, Παπαδήμος, Καρβούνης (66′ Κατσαγεωργίου), Σκοπελίτης, Αναστασίου, Καρατσόλης (75′ Σταμπουλής).

Πιερικός (Γιώργος Καμπερίδης): Μπαλάφας, Χατζηκωνσταντίνου, Τουλίκας, Κραγιόπουλος, Μακρίδης, Δεληγιάννης, Κατσαβάκης, Μαυρίδης, Παπαδόπουλος Χ. (86′ Στραβογιάννης), Κυπαρίσσης (90’+3′ Νικολαΐδης), Κατσιαμήτας (67′ Καλαϊτζής).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This