Επιλογή Σελίδας

Με έναν βαθμό στις “αποσκευές” του έφυγε από τη Χαλκιδική ο Πιερικός που αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον ΑΟ Χανιώτης, στον αγώνα που έκλεισε την αυλαία της 17ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Οι Κατερινιώτες, στο ντεμπούτο του Γιώργου Καμπερίδη στον πάγκο της ομάδας, προηγήθηκαν 0-1 με τον Χ. Παπαδόπουλο στο 7′ όμως οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση και με δυο γκολ του Τοπούζη στο 36′ και στο 66′.

Την τελευταία… λέξη στο παιχνίδι “είπε” για τον Πιερικό ο Μακρίδης που στο 82′ “έγραψε” το τελικό 2-2.

Τα γκολ του αγώνα:

Ο Πιερικός μπήκε μπροστά στο σκορ στο 7′ όταν μετά από μακρινή πάσα του Τουλίκα ο Χ. Παπαδόπουλος πετάχτηκε ανάμεσα στους αμυντικούς του ΑΟ Χανιώτης και με έξοχο σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής νίκησε τον Παναγιωτίδη, κάνοντας το 0-1.

Οι Χαλκιδικιώτες “απάντησαν” στο 36′ με κεφαλιά του Τοπούζη στο δεύτερο δοκάρι έπειτα από σέντρα του Μπαλικτσή από αριστερά.

Στο 66′ ο Τοπούζης με γυριστό σουτ έδωσε προβάδισμα στον ΑΟ Χανιώτης

Στο 82′ ο Κατσαβάκης εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Μακρίδης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2 για τον Πιερικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 41′ ο Χ. Παπαδόπουλος έγινε κάτοχος της μπάλας αρκετά πίσω από το κέντρο, προχώρησε και έπειτα τροφοδότησε τον Κυπαρίσση ο οποίος μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, δέχτηκε το σπρώξιμο από τον Τρόκα και εν συνεχεία βρέθηκε στο έδαφος, όμως ο διαιτητής Καπρέτσος υπέδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι παρά τη θύελλα διαμαρτυριών για πέναλτι από πλευράς Πιερικού. Μάλιστα, λόγω διαμαρτυρίας, είδε την κίτρινη κάρτα ο προπονητής του Πιερικού, Γιώργος Καμπερίδης.

Πλέον, ο Πιερικός έχει 27 βαθμούς και “μοιράζεται” τη 2η θέση με Κεραυνό Αγγελοχωρίου και ΓΑΣ Σβορώνου ενώ ο ΑΟ Χανιώτης με τους 25 βαθμούς έμεινε μόνος του στην 5η θέση του πίνακα.

Την προσεχή Κυριακή ο Πιερικός δίνει το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι του κόντρα στον ουραγό Ολυμπιακό Βόλου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καπρέτσος και βοηθοί οι Κουντουράς της ΕΠΣ Μακεδονίας και Γενετζάκης, άπαντες της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΟ Χανιώτης (Τάσος Δούμας – Βασίλης Μπούρκας): Παναγιωτίδης, Αγγελίδης, Σάιμπερτ, Κουτσικοβαγγέλης, Χατζηκούρτης, Τρόκας, Μπαλικτσής (84′ Ασήμογλου), Κανάνι (46′ Φούσκας), Χατζής (60′ Αναγνώστης), Τοπούζης (77′ Κεφαλάς), Πολύζος (60′ Θεοδωρίδης).
Πιερικός (Γιώργος Καμπερίδης): Μπαλάφας, Χατζηκωνσταντίνου, Μακρίδης, Δεληγιάννης, Κυπαρίσσης, Κατσαβάκης, Παπαδόπουλος Χ. (70′ Στραβογιάννης), Κατσιαμήτας (60′ Καλαϊτζής), Τουλίκας (55′ Νικολαΐδης), Κραγιόπουλος, Μπαλάφας, Μαυρίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This