Επιλογή Σελίδας

Κόντραρε στα ίσα για τρία οκτάλεπτα την παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2022 Ισπανία, η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών και το πάλεψε γερά, στον πρώτο αγώνα της στα προκριματικά του World Cup και στον Όμιλο της Ποντγκόριτσα. Στην τελευταία περίοδο, όμως, λύγισε και ηττήθηκε με 11-8, έδειξε όμως πολύ καλά στοιχεία και άφησε υποσχέσεις για μεγάλα πράγματα και τη φετινή χρονιά.

Ο επόμενος αγώνας στον Όμιλο των προκριματικών της Ποντγκόριτσα, για τη γαλανόλευκη, είναι προγραμματισμένος για την Παρασκευή (10/3) στις 20:30 (ωρα Ελλάδας) κόντρα στη Σερβία.

Από την αρχή η εικόνα της αναμέτρησης ήταν περίπου αυτή που περιμέναμε. Οι άμυνες των δύο ομάδων κυριαρχούσαν με την Εθνική να βρίσκει περισσότερες λύσεις στο σκοράρισμα. Η Ελλάδα έμπαινε μπροστά στο σκορ με ένα γκολ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και οι Ισπανοί ισοφάριζαν. Είχε βρεθεί, μάλιστα να προηγείται και με δυο γκολ (7-5) στις αρχές της τρίτης περιόδου, όμως στο τέλος η ομάδα του Μαρτίν κατάφερε να βρει λύσεις επιθετικά και να φτάσει στη νίκη με όπλο την άμυνα και τον εξαιρετικό τον τερματοφύλακά της Αγκίρε. Συγκεκεριμένα έκανε ένα σερί 5-0, ισοφαρίζοντας αρχικά σε 7-7 στο τέλος της τρίτης περιόδου και παίρνοντας προβάδισμα με τρία γκολ, 10-7 και 11-8 στο τέταρτο οκτάλεπτο

Οκτάλεπτα: 3-2, 3-3, 1-2, 1-4.

Ελλάδα: Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης 1, Καλογερόπουλος 1, Παπαναστασίου 1, Φουντουλης 2, Δερβίσης, Αργυρόπουλος, Νικολαΐδης, Κάκαρης 1, Σολανάκης, Βλαχόπουλος 1, Τζωρτζάτος.

Ισπανία: Αγκίρε, Μουναρίθ 5, Μπιέλ, Ντελ Τόρο, Σαναχούγια 1, Γκομίλα, Φάμερα, Καμπάνιας 2, Ταχούλ 1, Περόνε 1, Μάγιαρακ, Μπούστος 1, Λόριο.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This