Επιλογή Σελίδας

Ο Άθλος Αλεξάνδρειας κέρδισε με 79-65 τη ΜΕΝΤ, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και ο προπονητής των νικητών, Βασίλης Αγγέλης, έκανε τη δική του παρέμβαση στην εκπομπή «Άκου τι έκανες» με τον Λεωνίδα Πιστιόλη και τον Κώστα Ζαφείρη. Αναλυτικά είπε:

Για τη νίκη επί της ΜΕΝΤ: «Έγινε μια σπουδαία νίκη για την ομάδα. Ήταν μια νίκη αρκετά τονωτική, τόσο στο βαθμολογικό κομμάτι, όσο και στο ψυχολογικό κομμάτι για την ομάδα, γιατί απαρτίζεται από νέα απιδιά και έχει αυτούς τους προσανατολισμούς».

Για τον Άθλο Αλεξάνδρειας: «Ο Άθλος ιδρύθηκε μέσα απ’ τη δικιά μου παρέμβαση στο χώρο της Αλεξάνδρειας πριν από 10 χρόνια, γι’ αυτό δεν έχει τόσο μεγάλη ιστορία γενικά. Ο στόχος ήταν ν’ αναπτύξει το μπάσκετ στην περιοχή, πάρα πολλά παιδιά μάς ακολούθησαν σ’ αυτήν την προσπάθεια, έγινε πολύ μεγάλη προσπάθεια στην ευρύτερη κοινωνία και περιοχή. Ήρθαν κοντά μας πολλά παιδιά, καταφέραμε να στελεχώσουμε τις παιδικές-εφηβικές ομάδες και μέσα απ’ αυτές στελεχώθηκε και η ανδρική ομάδα, η οποία για 2-3 χρόνια πέρασε απ’ τις Α’-Β’ ΕΚΑΣΚΕΜ και πολύ γρήγορα βρέθηκε στη Γ’ Εθνική φέτος. Ο στόχος δεν παύει να είναι η παραγωγή παικτών, να δίνουμε χώρο στα παιδιά της ακαδημίας να παίξουν στην ανδρική ομάδα».

Για το κυριακάτικο (12/03) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Κοζάνης: «Είναι όντως ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για ‘μας. Μένουν δύο παιχνίδια, ένα εκτός με τον Εθνικό Κοζάνης και ένα εντός με την Αρετσού. Έχουμε φτάσει κοντά στο να κερδίσουμε πολλά σημαντικά παιχνίδια και πολύ δυνατές ομάδες με ιστορία στο χώρο. Νομίζω ότι με την ίδια “άγνοια κινδύνου” όπως με τη ΜΕΝΤ θα παίξουμε και τα επόμενα δύο παιχνίδια. Θέλουμε να κερδίσουμε και αν μπορούμε να κάνουμε και την έκπληξη απέναντι στην Αρετσού την τελευταία αγωνιστική, θα το επιδιώξουμε κι αυτό. Το θέμα, όπως και για όλες τις ομάδες, είναι το με ποιον θα διασταυρωθείς στη διαδικασία αυτήν. Ελπίζουμε να έχουμε ένα καλό ζευγάρωμα, ένα καλό πλασάρισμα και να “κυνηγήσουμε” τις όποιες ελπίδες έχουμε για να σωθούμε».

Για τη δήλωση του Δημήτρη Ιτούδη ότι ο Αγγέλης τον «μύησε στο μπάσκετ»: «Με τον Δημήτρη ήμασταν συμμαθητές στο σχολείο. Εκείνα τα χρόνια δεν ασχολούταν με το μπάσκετ, αλλά με το ποδόσφαιρο. Εγώ στα 14-15 μου ήμουν στις Εθνικές ομάδες Παίδων και προ-εθνικές, ο Δημήτρης ακολουθούσε τη διαδρομή αυτή, ήρθε κοντά μας, είχαμε μια καλή παιδική-εφηβική ομάδα εκείνα τα χρόνια στην Αλεξάνδρεια και έτσι μυήθηκε και ο Δημήτρης στο μπάσκετ. Παραμένουμε πάρα πολύ καλοί φίλοι, μιλάμε πολύ συχνά στο τηλέφωνο, βρισκόμαστε τα καλοκαίρια, έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση».

Για τον Δημήτρη Ιτούδη: «Αξίζει πάρα πολύ να έχει αυτή την πορεία και διαδρομή, γιατί πάλεψε πραγματικά μόνος του τα πρώτα χρόνια, όταν άρχισε να καταξιώνεται. Είχε πολύ μεγάλη υπομονή στον Παναθηναϊκό και τύχη να βρεθεί μαζί με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά ήθελε και πολύ δουλειά για ν’ ανταπεξέλθει. Νομίζω ΄τοι δικαιότατα βρίσκεται και βρέθηκε βήμα-βήμα εκεί που είναι τώρα».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This