Επιλογή Σελίδας

Δύο νέες γυναικείες διοργανώσεις αναμένονται προσεχώς στο FIFA 23. Πρόκειται για τη National Women’s Soccer League (NWSL) που εντάσσεται στη Barclays Women’s Super League και τη Division 1 Arkema, το τρίτο κατά σειρά γυναικείο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου για το 2023, και όλα αυτά εν όψει του UEFA Women’s Champion League, το οποίο φέρνει ευρωπαϊκές βραδιές και τέσσερις νέους συλλόγους στο The World’s Game λίγο πριν τα φετινά knockout.

Οι συγκεκριμένες διοργανώσεις θα περιλαμβάνουν την τεχνολογία Hypermotion2, αυθεντική περιγραφή αγώνων καθώς και τεχνολογία machine learning, η οποία δημιουργεί animations με βάση την κίνηση των πραγματικών παικτών.

H NWSL έρχεται στο FIFA 23 λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν. Τα νέα headcans για επιλεγμένες παίκτριες φέρνουν τα πρόσωπα της NWSL στο The World’s Game και οι πανηγυρισμοί θα φέρουν σε κάθε γκολ την ενέργεια του πρωταθλήματος. Θα έχετε την δυνατότητα να παίξετε σε τέσσερα αυθεντικά γήπεδα και με τις 12 ομάδες της NWSL με μια ποικιλία game modes, συμπεριλαμβανομένων των Classic Kickoff και Co-op Seasons. Επίσης, μπορείτε να διεκδικήσετε τον τίτλο στο Tournament Mode με μια πλήρη σεζόν εντός και εκτός έδρας που κορυφώνεται με την παρουσίαση του τροπαίου, ή να μπείτε στο διαδίκτυο για να προκαλέσετε άλλους σε φιλικούς αγώνες με τον αγαπημένο σας σύλλογο.

Η πιο δημοφιλής διοργάνωση γυναικείων συλλόγων στον κόσμο εντάσσεται στο The World’s Game στις 15 Μαρτίου, το UEFA Women’s Champions League. Καλωσορίστε τέσσερις νέους θρυλικούς συλλόγους που θα ενταχθούν στο FIFA 23 στις Chelsea Women, Manchester City Women, Olympique Lyonnais Féminin και Paris Saint-Germain Féminine, μαζί με νέα πρόσωπα από όλες αυτές τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες. Απολαύστε την ένταση σε διάφορα game modes, από το Kick-off με κάθε έναν από τους οκτώ συλλόγους της UWCL και τα Co-op seasons με φίλους μέχρι τα Tournament modes που σας επιτρέπουν να οδηγήσετε την ομάδα σας στη δόξα.  

Πηγή: Enternity

Pin It on Pinterest

Shares
Share This