Επιλογή Σελίδας

Ακόμα… σκοράρει η ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012 που συνέτριψε εκτός έδρας με 9-1 τον ουραγό Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Αστέριου Γιώτσα έφτασε τους 26 βαθμούς και “έπιασε” στην 6η θέση τον Καλλιθεακό (ο Καλλιθεακός υπερτερεί προς το παρόν στην μεταξύ τους ισοβαθμία καθώς είχε κερδίσει στον α’ γύρο), έχοντας 2 αγώνες λιγότερους.

Ο Αχιλλέας έμεινε στους 5 βαθμούς και στην τελευταία θέση, βλέποντας την απόσταση από τον προτελευταίο Θερμαϊκό Κορινού να αυξάνεται σε 5 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που σκόραραν πρώτοι, με τον Αλία στο 4′, όμως η συνέχεια ανήκε εξολοκλήρου στους Πόντίους.

Ο Καζακλάρης με δυο γκολ στο 7′ και στο 9′ έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα της Νέας Ζωής.

Ακολούθησαν δυο ακόμη γκολ για τους φιλοξενούμενους με τον Ανυφαντή στο 11′ και τον Μανουσαρίδη στο 15′ που διαμόρφωσαν το 1-4 στο πρώτο τέταρτο.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε 1-7 με τον Καζακλάρη να σκοράρει άλλες τρεις φορές, στο 29′, στο 32′ και στο 37′, κάνοντας πενταρέ.

Το τελικό 1-9 διαμόρφωσε ο Κατσιούλης με δυο γκολ, στο 69′ και στο 79′.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σταφίδας με βοηθούς τους Γερμανό και Πουρσανίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Άνθιμος Γεωργιάδης): Μπούτας, Ορφανίδης, Παπαγιαννόπουλος, Κατιμερτζής, Αλία, Λαδένης, Oliger, Mustafa, Στερμούγκου, Δημητρίου, Βελιτσιάνος.

ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012 (Αστέριος Γιώτσας): Τσακνάκης (46′ Συλεούνης), Σταθακόπουλος (57′ Σεϊταρίδης), Γιώτσας (46′ Κατσιούλης), Κυλώνης (46′ Κουκουνάρας), Μουρατίδης, Καραφουλίδης, Καζακλάρης (46′ Παπαδόπουλος), Ανυφαντής, Κατσαμάγκας, Μανουσαρίδης, Υφαντίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This