Επιλογή Σελίδας

Πετυχαίνοντας από τέσσερα τέρματα σε κάθε ημίχρονο ο Αιγινιακός συνέτριψε με το ευρύ 8-0 την ΑΕ Καρίτσα και έδωσε συνέχεια στην φετινή εκπληκτική πορεία του στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Έτσι το συγκρότημα του Γιώργου Ντάμτσιου εκμεταλλευόμενο το ρεπό της Αναγέννησης Κολινδρού ξέφυγε στον βαθμολογικό πίνακα, κατά 6 βαθμούς από τους διώκτες του .

Οι κυανόλευκοι από την αρχή του αγώνα έδειξαν τις διαθέσεις τους και μ’ ένα επιθετικό κρεσσέντο διαρκείας πέτυχαν οκτώ πανέμορφα γκόλ τόσο σε δημιουργία, όσο και σε εκτέλεση, ικανοποιώντας απόλυτα τους πολυπληθείς φιλάθλους, που βρέθηκαν στο ” Γιάννης Παραλυκίδης ” .

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για κάτι καλό, αλλά δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα και δέχθηκαν βαρειά ήττα .

Σκόρερς: Σαββίδης στο 26′, Χατζηδίμπας στο 27′ και 73′, Καπετάνος στο 33′ και 89′, Συράκος στο 42′ και 73′ ,Τσιάμης στο 82′ .

Διαιτητής ο Τάσος Ασλανίδης και βοηθοί Διαιτητές οι κ.κ. Χαλκίδης και Ραντάνι .

Όπως έγινε σ’ όλα τα Ελληνικά γήπεδα σήμερα, πρίν την έναρξη της αναμέτρησης ο Διαιτητής κ. Ασλανίδης κράτησε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα των Τεμπών σ’ ένδειξη πένθους .

Αιγινιακός (Γιώργος Ντάμτσιος): Κύρου, Κακατάτσιος, Δαραής, Παπαδόπουλος Σ., Τσολακίδης (72′ Κοντούλης), Χατζηδίμπας, Συράκος (72′ Τσιάμης), Σαββίδης (55′ Καταχιώτης), Ρίζος (46′ Παυλίδης), Καπετάνος, Παππάς (46′ Τουλκερίδης).

ΑΕ Καρίτσας (Μίμης Μπενίσκος): Καλαϊτζίδης, Παπαϊωάννου (62′ Μητράκας Θ.), Γιαννακός, Μπατζογιάννης, Μπέης (78′ Γουλαντάς), Δημητρουλόπουλος, Καρανικόλας Σ. (46′ Μπούσιας), Καρανάτσιος (46′ Μητράκας Κ.), Χασιώτης (62′ Καρανικόλας Ν.), Υφαντής, Παυλίδης.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "GIVOVA ΙΓΙΝΙΑΚΟ SOFT EXPERT DIGITAL SOLUTIONS L ΜΑΓΟΥΔΗΣ Σ.ΚΑΙΣΙΑΕ.Ε. Σ. ΚΑΙ ΣΙΑ"

Ο επιθετικός του Αιγινιακού Νίκος Συράκος, που σφράγισε την εντυπωσιακή του εμφάνιση με δύο εκπληκτικά γκολ.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, όρθια άτομα και εξωτερικοί χώροι

Οι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Αιγινίου Σπύρος Τσιάμης (αριστερά) και Αλέξανδρος Κοντούλης έπαιξαν ως αλλαγές και άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This