Επιλογή Σελίδας

Στην 3η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας εδραιώθηκε η ΑΕ Περίστασης που κέρδισε με 2-0 την Πίνδο Άνω Αγιάννη, σε αναμέτρηση για τη 17η αγωνιστική.

Η ομάδα του Στέφανου Ταβουκτσή έφτασε δίκαια στο “τρίποντο” καθώς έδειξε να το θέλει περισσότερο, σε μια αναμέτρηση σε καλό ρυθμό παρά τον μέτριο αγωνιστικό χώρο.

Η ΑΕ Περίστασης έφτασε τους 32 βαθμούς και παραμένει στο -3 από τον πρωτοπόρο Ερμή και στο -2 από τον δεύτερο Γεωργάκη Ολύμπιο Λόφου, οι οποίοι όμως έχουν κάνει το ρεπό τους στον β’ γύρο.

Η ομάδα του Άνω Αγιάννη έμεινε στους 21 βαθμούς και στην 7η θέση, έχοντας πλέον απόσταση 2 βαθμών από Ελπίδα Ανδρομάχης και Απόλλωνα Λιτοχώρου που είναι στην 5η και 6η θέση, αντίστοιχα.

Τον δρόμο της νίκης για τους γηπεδούχους “άνοιξε” ο Καραγκιοζίδης, ο οποίος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι νίκησε τον Σιούντα και έκανε το 1-0 στο 62′. Μάλιστα, ο σκόρερ, δείχνοντας τον ουρανό αφιέρωσε το γκολ στην αδικοχαμένη Αθηνά Κατσάρα που έφυγε από τη ζωή στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών. Το πέναλτι υποδείχθηκε σε χέρι του Καραθάνου.

Το τελικό 2-0 “έγραψε” στο 90’+4′ ο Χαρτοματζίδης όταν σε αντεπίθεση απέφυγε και τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Σιούντα και σε κενό τέρμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η Πίνδος θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ στο α’ μέρος αλλά ο Γιαννής αστόχησε σε τετ α τετ.

Οι γηπεδούχοι, εκτός από τα δυο γκολ, είχαν και δοκάρι με τον Αποστολίδη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν Μέγας με βοηθούς τους Χατζηγιάννη και Μπατσαρά.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕ Περίστασης (Στέφανος Ταβουκτσής): Γαβριηλίδης, Μαχαιρίδης, Κουσουρής Π., Νίκου, Παπαδόπουλος, Αποστολίδης (64′ Ευθυμιάδης), Κουτσουμπέας (74′ Μπικιαρόπουλος), Παπαδημητρίου, Χαρτοματζίδης, Κουσουρής Σ., Καραγκιοζίδης (74′ Κάλτσο).

Πίνδος Άνω Αγιάννη (Γιάννης Τσιβαλίδης): Σιούντας, Παπαζήσης, Καραθάνος, Εφραιμίδης (83′ Παρμακτσίδης Κ., Γρηγοριάδης, Κακκάρας Σ. (12′ Ιωαννίδης), Παρμακτσίδης Π., Αμπατζίδης Γ., Μαντζαρίδης, Γιαννής, Lleshaj.

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This