Επιλογή Σελίδας

Ακόμα… βάζει γκολ ο Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου που “σκόρπισε” με 11-2 την 25η Μαρτίου, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο “Γ. Ασλανίδης” για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική, με τους Λοφίτες να κάνουν ό,τι θέλουν απέναντι στο νεανικό σύνολο της 25ης Μαρτίου που συνεχίζει να συλλέγει εμπειρίες, σε μια δύσκολη χρονιά.

Είναι χαρακτηριστικό πως το σκορ ήταν 0-6 πριν συμπληρωθεί το εικοσάλεπτο, με την ομάδα του Λόφου στη συνέχεια να ρίχνει εμφανώς ρυθμούς και να φτάνει στην ευρύτατη επικράτηση.

Πενταρέ τερμάτων πέτυχε ο Ευαγγελόπουλος που πέτυχε τα 4 εξ αυτών στο 5′, στο 8′ στο 16′ και στο 18′ οπότε και διαμορφώθηκε το 0-6.

Ενδιάμεσα σκόραραν ο Ν. Μπαλαούρας στο 7′ και ο Ναλμπαντίδης στο 14′.

Το ημίχρονο έκλεισε με ένα ακόμα γκολ για τον Γεωργάκη Ολύμπιο, με σκόρερ τον Κουμαντζιά ο οποίος πέτυχε το 0-7 στο 43′.

Ο ίδιος παίκτης στο 52′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-8.

Η 25η Μαρτίου μείωσε σε 1-8 χάρη σε γκολ του Λιόλιου στο 70′.

Ακολούθησε το πέμπτο τέρμα του Ευαγγελόπουλου στο παιχνίδι, το οποίο επιτεύχθηκε στο 72′.

Ο Κουμαντζιάς στο 83′ “έγραψε” το 1-10 ενώ το 1-11 σημείωσε στο 86′ ο Παπαδημητρίου.

Οι γηπεδούχοι με αυτογκόλ του Δ. Ίτσιου στο 88′ μείωσαν στο τελικό 2-11

Έτσι, ο Γεωργάκης Ολύμπιος έφτασε τους 34 βαθμούς και παραμένει στο -1 από τον πρωτοπόρο Ερμή Εξοχής τον οποίον θα φιλοξενήσει την ερχόμενη αγωνιστική.

Η ουραγός 25η Μαρτίου έμεινε στον 1 βαθμό.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σαλτσίδης με βοηθούς τους Γιαννακίδη και Ντουράκογλου.

Οι συνθέσεις των ομάδων
25η Μαρτίου: Ξενιώτης, Δέρης, Σταυρίδης, Σύρπης, Κωνσταντής, Μπαλαμπάνης, Συμεωνίδης, Χατζηχρήστου, Μαγκάτσας, Λιόλιος, Πιτσιλής.

Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου: Σιώκας, Πανωλής (46′ Ίτσιος Γ.), Μπαλαούρας Δ., Ίτσιος Δ., Αράπης (46′ Γουλιόπουλος), Κώστας (46′ Κουμαντζιάς Δ., Βέτσος, Ευαγγελόπουθλος, Μπαλαούρας Ν. (26′ Παπαδημητρίου), Ναλμπαντίδης (26′ Κουμαντζιάς Ν.), Μπακούρας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This