Επιλογή Σελίδας

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Β΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας ο πρωτοπόρος Ερμής Εξοχής, καθώς επικράτησε εύκολα με σκορ 3-1 επί της Ελπίς Ανδρομάχης, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής.
Ο Ερμής, του Χρήστου Βελώνη, με το τρίποντο έφτασε τους 35 βαθμούς και εξακολουθεί να οδηγεί μόνος του την κούρσα του πρωταθλήματος από την 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αντίθετα με την Ελπίς, του Βαγγέλη Τσιαμπέρα, η οποία με την ήττα έμεινε στους 23 βαθμούς υποχωρώντας στην 5η θέση της κατάταξης όπου την μοιράζεται μαζί με τον ισόβαθμό της πλέον Απόλλων Λιτοχώρου.
Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Εξοχής επηρέασε αρνητικά τις προσπάθειες των παικτών ώστε να παιχθεί καλό ποδόσφαιρο, ωστόσο πάλεψαν για το καλό των ομάδων τους, με νικητή εν τέλει δίκαια τον Ερμή Εξοχής.
Φάσεις και γκολ
Στο 16΄  έπειτα από την εκτέλεση φάουλ γέμισμα του Παπαγιαννόπουλου από δεξιά, ο Γιάννης Γεωργαντάς (πρώτος σκόρερ της κατηγορίας) με πλασέ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπαμπαΐτη ανοίγοντας το σκορ 1-0, που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.
Στο 30΄ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε ανατροπή του Σαββίδη Κ.  μέσα στην περιοχή από αμυντικό της Ελπίδας.
Στο 50΄  σουτ του Σαββίδη Κ.  από τη μικρή περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι της εστίας του Μπαμπαΐτη και στη συνέχεια απομακρύνθηκε.
Στο 59΄  σέντρα φάουλ του Παπαγιαννόπουλου από την δεξιά πτέρυγα, καρφωτή κεφαλιά του Εγγλέζου από θέση βολής, η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Μπαμπαΐτη άουτ.
Στο 67΄  ο Κουϊμτζίδης υπέπεσε σε χέρι πέναλτι  εντός περιοχής το οποίο μετέτρεψε σε γκολ  2-0  ο πολύπειρος Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος.
Στο 75΄ ο Πάνος Μπαμπατζιάνης με εξαιρετικό σουτ πλασέ  ”έγραψε”  το 3-0.
Στο 88΄  ο ταλαντούχος Ραφαήλ Φωτόπουλος (εκ των αλλαγών) με κοντινή προβολή μείωσε το σκορ για την ομάδα του στο τελικό 3-1.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ.  Γιαμούζης με βοηθούς τους κ.κ.  Κουτσικανίδη, Κουκουβίτη.
 
Οι συνθέσεις των ομάδων
Ερμής Εξοχής: Δεληγιαννίδης Α.  Εγγλέζος,  Παπαγιαννόπουλος (78΄  Σαρηγιαννίδης),  Ευθυμιάδης,  Μπαμπατζιάνης (85΄  Δεληγιαννίδης Χ.),  Σαββίδης Κ. (78΄  Γκουτζιάνας),  Βασιουρής (85΄  Χωλίδης),  Βελώνης Χ.,  Κοσμίδης,  Γεωργαντάς (82΄  Βελώνης Δ.),  Σαββίδης Χ.
 
Ελπίς Ανδρομάχης: Μπαμπαΐτης,  Παπαζήσης (87΄  Ραφτόπουλος),  Φωτόπουλος Γερ.,  Γεωργιάδης,  Κουϊμτζίδης,  Μαγιώνας,  Γκουνέλας,  Ταφραλής,  Κελέρογλου,  Μπούσιος,  Καραδήμος (78΄  Φωτόπουλος Ρ.).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This