Επιλογή Σελίδας

Ο Εμμανουήλ Καραλής ολοκλήρωσε απόλυτα επιτυχημένα το πρώτο μέρος της δουλειάς του στο Ευρωπαϊκό της Τουρκίας, καθώς ξεπέρασε τα 5,75 μ. και προκρίθηκε στον τελικό του επί κοντώ.

Ο τέταρτος στη διοργάνωση της Γλασκόβης το 2019 και πέμπτος στο Παγκόσμιο του Μπέρμιγχαμ το 2018 δείχνει έτοιμος να διεκδικήσει το πρώτο του μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση. Ο αθλητής έκανε τέσσερα έγκυρα άλμα στα στα 5,40 μ., 5,55 μ. και 5,65 μ., 5,75μ. και παράλληλα είχε την ευκαιρία να δει τον αγωνιστικό χώρο, στον οποίο αύριο το απόγευμα (18.18) θα επιδιώξει να κάνει το καλύτερο δυνατό. Η παρουσία των αθλητών στον προκριματικός του επί κοντώ προμηνύει πως ο αυριανός αγώνας θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και ανοιχτός για πολλούς αθλητές.

Ο προκριματικός διήρκησε αρκετή ώρα για αρκετούς άλτες, που χρειάστηκαν να κάνουν περισσότερες από μία προσπάθειες στα 5,75 μέτρα. Τελικά περίπου στις 12 παρά ώρα Τουρκίας οι αθλητές βγήκαν από τον αγωνιστικό χώρο. Πέντε από αυτούς πέρασε με το 5,75 μ. κι άλλοι τρεις με 5,65 μ. Ο Έλληνας αθλητής προκρίθηκε με την καλύτερη παρουσία. Εκτός τελικού έμειναν οι Κολέτ και Βλουν με χαμένες προσπάθειες στα 5,65 μέτρα. Την καλύτερη φετινή επίδοση έχει ο Γκούτορμσεν με 5,90 μέτρα.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This