Επιλογή Σελίδας

Ο Δημήτρης Τσιάμης για μία ακόμη φορά έδωσε το παρών σε έναν μεγάλο τελικό, ωστόσο δεν ολοκλήρωσε τον αγώνα του όπως θα ήθελε. Ο αθλητής είχε καλύτερη προσπάθεια στα 16,39 μ., που του χάρισε την έβδομη θέση. Ο αθλητής του Παναγιώτη Μαρκιανίδη πάτησε περίπου 20 πόντους πίσω στο 16,39 μ., ενώ είχε δύο οριακά άκυρα άλματα. Μάλιστα στην έκτη του προσπάθεια ζήτησε από την κριτή να δει σε βίντεο το πάτημα του.

Η Ομοσπονδία έκανε ένσταση για το τελευταίο άλμα του αθλητή μας, το οποίο όμως ορθά δόθηκε άκυρο. Παρόλα αυτά αν η βαλβίδα ήταν με πλαστελίνη και όχι με το σύστημα λέιζερ, τότε το άλμα του αθλητή είναι πιθανό να ήταν έγκυρο και να του χάριζε μετάλλιο.

“Την μεγαλύτερη πικρία την έχω γιατί ήμουν σε καλή κατάσταση και το επίπεδο του αγώνα ήταν τέτοιο που θα μπορούσαμε να πάρουμε δύο μετάλλια. Συγχαρητήρια στο Νίκο για αυτό το μετάλλιο έδειξε να αντιδρά σε μεγάλους αγώνες. Έχω πικρία για το 5ο κ 6ο άλμα γιατί θα μπορούσε να μου δώσει το δυο μετάλλιο. Η επίδοση είναι αυτή που με κρατά να συνεχίζω η ηλικία δεν με αφορά. Ο στόχος μου είναι το καλοκαίρι να κάνω 17,00 μ.. Αν δεν τα καταφέρω θα σταματήσω”, είπε ο Τσιάμης με το τέλος του αγώνα.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This