Επιλογή Σελίδας

Πολύ σκληρή όχι για να πεθάνει αλλά για να χάσει αποδείχθηκε η Κοζάνη η οποία μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο στην Τρίγλια απέναντι στην Χανιώτη και στο οποίο βρέθηκε να χάνει με 2-0, μεταμορφώθηκε στην επανάληψη και με 2 γκολ του Ίσακσον (το πρώτο ήταν φοβερό) απέσπασε ισοπαλία 2-2 και διατήρησε έτσι το αήττητο.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και προηγήθηκαν 2-0 με τέρματα των Μπαλικτσή στο 11ο και Τοπούζη στο 34ο.

Στην επανάληψη όμως η Κοζάνη με τα 2 γκολ του Ίσακσον στο 62ο και 70ο κατάφερε να πάρει την ισοπαλία και να διατηρήσει το αήττητο.

Α.Ο. Χανιώτης (Δούμας-Μπούρκας): Παναγιωτίδης, Αγγελίδης, Σαϊμπερτ, Κουτσικοβαγγέλης, Χατζηκούρτης, Τρόκας, Μπαλικτσής (68’ Ασήμογλου), Πολύζος, Αλωπούδης (26’ λ.τρ. Φούσλας), Χατζής (60’ Θεοδωρίδης), Τοπούζης.

Φ.Σ. Κοζάνη (Μπαδήμας): Καραγκιόζης, Μαραγκός (79’ Κούφας), Πιριτζάους, Παπαργυρίου, Γιαλαμίδης, Μπακάλης (9’ λ.τρ. Παπαδόπουλος), Ίσακσον (79’ Βοριαζίδης), Κανούλας, Νιάσσε, Ψάλτης (46’ Μπίντσης), Καραγιάννης (60’ Αποστολίδης).

Πηγή: e-ptolemeos

Pin It on Pinterest

Shares
Share This