Επιλογή Σελίδας

Πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη πήρε ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, επικρατώντας με 1-0 του Ολυμπιακού Βόλου, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Το γκολ για την ομάδα της Πιερίας πέτυχε ο Μπατζώνης στο 8′, στην πρώτη αξιόλογη φάση του αγώνα, με τους Κεραμιδιώτες κατόπιν να κρατούν το προβάδισμα χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία και μάλιστα να χάνουν δυο μεγάλες ευκαιρίες να το διευρύνου με Σεχολάρι στο 69′ και Κόλα στο 87′.

Ο Εθνικός έφτασε τους 21 βαθμούς και ισοβαθμεί με Ελασσόνα και Καστοριά στην 6η θέση, έχοντας απόσταση 2 βαθμών από τον 9ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης και 3 βαθμών από τη 10η ΑΕΠ Κοζάνης.

Όσο για τους Βολιώτες, παρέμειναν στην προτελευταία θέση με 15 βαθμούς και τα πράγματα όσον αφορά στην παραμονή δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο.

Το “φιλμ” του αγώνα
8′ ΓΚΟΛ! 0-1: Ο Σεχολάρι έκανε το σουτ από δεξιά, ο Καβουσάκης απέκρουσε αλλά ο Μπατζώνης πήρε το ριμπάουντ και με νέο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.
28′ Σέντρα σουτ του Μαργαρίτη, απέκρουσε σωτήρια ο Καβουσάκης.
45′ Σέντρα σουτ του Σκοπελίτη, μπλόκαρε εύκολα ο Πατσιογεώργος.
68′ Σουτ του Λαμπίρη μέσα από την περιοχή, πέρασε άουτ.
69′ Ο Σεχολάρι έφυγε στην αντεπίθεση από τα δεξιά και μπήκε στην περιοχή του Ολυμπιακού Βόλου κάνοντας το σουτ, όμως ο Καβουσάκης έπεσε στη δεξιά του γωνία αποκρούοντας σωτήρια.
87′ Ο Κόλα εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας των γηπεδούχων και βγήκε τετ α τετ με τον Καβουσάκη αλλά ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έδιωξε σωτήρια με τα πόδια σε κόρνερ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ντελέζος με βοηθούς τους Διχρή και Παπαγεωργίου της ΕΠΣ Λάρισας.

Κίτρινες κάρτες είδαν ο Ντινόπουλος (90’+5′), Σκοπελίτης (90’+7′) και Παπαϊωάννου (90’+8′) του Ολυμπιακού Βόλου και οι Λαμπίρης (18′), Ιντζόγλου (32′), Σεχολάρι (85′) και Χατζηπουργάνης (89′) του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ολυμπιακός Βόλου (Κώστας Σταματίου): Καβουσάκης, Μαργαρίτης (53′ Κατσαγεωργίου), Θεοδωρόπουλος (46′ Γιαρλελής), Παπαϊωάννου, Σιουμουρέκης, Κόλα, Καρβούνης (62′ Ντινόπουλος), Παπαδήμος, Σκοπελίτης, Διαμαντόπουλος (73′ Σταμπουλής), Αναστασίου.

Στον πάγκο: Κωνσταντίνου, Μυλωνάς, Ακριβόπουλος, Καρατσόλης, Σκύφτας.

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Βαγγέλης Μόρας): Πατσιογεώργος (59′ Τσιλεγγερίδης), Κόλα, Λαμπίρης, Φυτόπουλος, Δαλαμήτρας, Ιντζόγλου, Μαργαρίτης (51′ Χατζηπούργανης), Μπατζώνης, Σεχολάρι, Κριεμάντι (75′ Γκιώνης), Γιαζιτζόγλου.
Στον πάγκο: Μιχαηλίδης, Συμεωνίδης, Παπαδόπουλος, Τρούμπαλος, Ζουκάν.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This