Επιλογή Σελίδας

Μηνύματα υπέρ της ειρήνης στέλνουν φέτος οι αθλητές και αθλήτριες, άτομα όλων των ηλικιών που θα λάβουν μέρος, την Κυριακή 5 Μαρτίου, στο δωδέκατο αγώνα δρόμου του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας Ζευς, Κατερίνη Run.

Το θέμα του πρωτότυπου μεταλλίου της μεγάλης αθλητικής και πολιτιστικής γιορτής είναι το λευκό περιστέρι, που κρατά στο ράμφος του, το σύμβολο της eιρήνης: ένα κλαδί ελιάς. Το λευκό χρώμα κυριαρχεί στο επίσημο αναμνηστικό τεχνικό μπλουζάκι της διοργάνωσης, καθώς και στο neckwarmer, που θα λάβουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι θα βρεθούν στην εκκίνηση του αγώνα των 21.100 μέτρων.

1

Αφετηρία και τερματισμός του αγώνα με την επίπεδη αγωνιστική διαδρομή, που αγγίζει… τη θάλασσα, με φόντο τον Όλυμπο, τα Πιέρια και με πέρασμα από τα δημοφιλέστερα σημεία της Κατερίνης είναι η Πλατεία Ελευθερίας.

2

Ο αγώνας θεσμός που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Κατερίνης και ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας, με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων και της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

3

Η διοργάνωση περιλαμβάνει τον αγώνα δρόμου 21.100 μέτρων, το λαϊκό δρόμο υγείας και δυναμικού βαδίσματος 5.005 μέτρων, καθώς και τον αγώνα 1000 μέτρων για παιδιά κάτω των δώδεκα ετών. Οι δηλώσεις συμμετοχής ολοκληρώνονται τη 1 Μαρτίου και γίνονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του συλλόγου zeusrunnersclub.gr.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This