Επιλογή Σελίδας

Ανεβάζοντας “στροφές” στο β’ ημίχρονο, η Αναγέννηση Κολινδρού επικράτησε με το ευρύτατο 5-0 του Καλλιθεακού Καλλιθέας, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο “Ηλίας Δούλιας” του Κολινδρού για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Τα “τσακάλια” έφτασαν τους 47 βαθμούς, παραμένοντας στο -3 από τον πρωτοπόρο Αιγινιακό, ενώ πλέον είναι στο +3 από τον μέχρι σήμερα ίσόβαθμό τους, Βατανιακό.

Ο Καλλιθεακός έμεινε στους 26 βαθμούς και στην 6η θέση της βαθμολογίας, έχοντας διαφορά 2 βαθμών από την 7η ΑΕ Καρίτσας και 3 βαθμών από την ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης που έχει δύο αγώνες λιγότερους.

Οι Κολινδρινοί άνοιξαν το σκορ το 49′ όταν ο Παναγιωτίδης πάσαρε στον Ν. Θυμιόπουλο, αυτός από δεξιά έκοψε για τον Πρασσά που με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 60′ ο Πρασσάς τροφοδότησε από αριστερά τον Παναγιωτίδη που με σουτ λίγο έξω από τη μικρή περιοχή “έγραψε” το 2-0.

Στο 63′ από μακρινή πάσα του Μπουρανή, ο Ν. Θυμιόπουλος πρόλαβε την έξοδο του Σεμιτσίδη και τον “κρέμασε” διαμορφώνοντας το 3-0.

Στο 78′ ο Ν. Θυμιόπουλος δέχτηκε μία ακόμη μακρινή πάσα από τον Δ. Θυμιόπουλο και “κρέμασε” ξανά τον Σεμιτσίδη, κάνοντας το 4-0.

Το τελικό 5-0 σημείωσε στο 81′ ο Ν. Θυμιόπουλος με πλασέ, έπειτα από πάσα του Κούκλα, κάνοντας χατ τρικ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιαμούζης με βοηθούς τους Χαλκίδη και Ραντάνι.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αναγέννηση Κολινδρού: Τόλιος, Θυμιόπουλος Ν., Θυμιόπουλος Δ., Μυσιούδης, Γκαράτζιας, Κοσμίδης, Πρασσάς (70′ Κούκλας), Μπουρανής (70′ Dyrmyshi), Παναγιωτίδης (72′ Γλυκός), Καμπερίδης (72′ Πάσχος), Βαρνάς (46′ Λαδάς).

Καλλιθεακός Καλλιθέας: Σεμιτζίδης (85′ Τσώλης), Χάσμα, Παπαδόπουλος, Μπαμπέτας Κ., Μπιτσάνης, Ιωάννου, Καραμανώλας, Ζύμερι, Αμβροσιάδης, Πιατίδης, Σιδηρόπουλος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This