Επιλογή Σελίδας

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Βατανιακού πέτυχε ο Αιγινιακός, επικρατώντας με 1-0 στο γήπεδο του Βατάν, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Οι Αιγινιώτες που οδηγούν την “κούρσα” της βαθμολογίας έφτασαν τους 50 βαθμούς αφήνοντας τον Βατανιακό στους 44 ενώ πλέον μόνη στη 2η θέση είναι η Αναγέννηση Κολινδρού με 47 βαθμούς.

Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε στο 22′ ο Χατζηδίμπας με σουτ από το ύψος της περιοχής, έπειτα από τροφοδότηση του Καπετάνου.

Το 0-1 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων που δημιούργησαν και έχασαν ευκαιρίες με σημαντικότερες εξ αυτών το δοκάρι του Τσικαδέρη στο 90′ και την εξ επαφής προσπάθεια του Παρδάλη να σκοράρει, με τον τερματοφύλακα Κύρου να κάνει την απόκρουση του αγώνα.

Από την άλλη, ο Αιγινιακός θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ στο 57′ αλλά το σουτ του Καπετάνου έφυγε άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παραδεισόπουλος με βοηθούς τη Β. Τσικλητάρη και τον Χατζηγιάννη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Βατανιακός (Γιώργος Ποτουρίδης): Φιρινίδης, Σαμανίδης (72′ Κολαξίδης), Δερμίσης, Λιόλιος, Παντζιάλας (60′ Τσικαδέρης), Τσιώμης, Δελαβερίδης, Ανανιάδης (60′ Παπαδόπουλος Γ.), Καλαϊτζίδης, Παρδάλης, Μητράκας.

Αιγινιακός (Γιώργος Ντάμτσιος): Κύρου, Κακατάτσιος, Ρίζος, Δαραής, Παππάς (46′ λ.τ. Τουλκερίδης), Τσολακίδης, Χατζηδίμπας (56′ λ.τ. Μιχαηλίδης – 88′ Καταχιώτης), Σαββίδης, Συράκος (79′ Φιρινίδης), Καπετανος, Παπαδόπουλος Σ..

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This