Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στην Ακαδημία Πλαταμώνα και τον Άρη Κοκκινοπλιτών, για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή αλλά δεν κατόρθωσαν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα καθώς έπεσαν σε έναν εκπληκτικό Ίτσιο που ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, κρατώντας το μηδέν με σπουδαίες επεμβάσεις.

Έτσι, ο ελλιπής Άρης πήρε ένα πολύτιμο βαθμό που μετά από 18 αγώνες τον φέρνει στην 9η θέση με 18 βαθμούς όσους έχει και ο Ατρόμητος Κατερίνης (σε 17 αγώνες).

Η Ακαδημία Πλαταμώνα έφτασε τους 36 βαθμούς και παραμένει στην 4η θέση, μειώνοντας την απόσταση από τον 3ο Βατανιακό (44 βαθμοί) ενώ αύξησε την απόσταση από τον 5ο Δία Δίου (27 βαθμοί).

Μετά τη λήξη του αγώνα αποβλήθηκε ο Αρζάνας των γηπεδούχων.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ντασιόπουλος με βοηθούς τους Γερμανό και Σκαμπαρδώνη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ακαδημία Πλαταμώνα (Γιάννης Κωνσταντινίδης):
Κούσιας, Μπατζέλας, Θεοδοσιάδης, Σκαμάγκας, Μήτρας, Κατσαρός, Χατζηλαδάς, Παυλίδης (64’ Σιώκας), Ταντής (64’ Αρζανάς), Κατέλας Δ., Κατέλας Ν.

Άρης Κοκκινοπλιτών (Γιώργος Σκέντος): Ίτσιος, Μάρκου, Σαμαλής (85’ Ανανιάδης), Σκέντος, Νταντίνης, Μετενίδης, Καρτσαμπάς, Κυπαρισσόπουλος, Ναργιάννης (90’+ Τριανταφύλλου), Καμπερίδης, Χρυσόπουλος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This