Επιλογή Σελίδας

Την 7η νίκη της στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας κατέκτησε η ΑΕ Καρίτσας που κέρδισε με 4-0 τον Θερμαϊκό Κορινού, σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής.

Οι Καριτσιώτες έφτασαν τους 24 βαθμούς σε 19 αγώνες και πλησίασαν στην προνομιούχου εξάδα, μειώνοντας την απόσταση από τον 5ο Δία Δίου που έμεινε στους 27 (18 αγώνες) αλλά και τον 6ο Καλλιθεακό που έμεινε στους 26 (19 αγώνες).

Ο Θερμαϊκός Κορινού έμεινε στην προτελευταία θέση και τους 7 βαθμούς έναντι 5 του ουραγού Αχιλλέα Νεοκαισάρειας που όμως έκανε το ρεπό του. Παράλληλα, οι Κορινιώτες είδαν τον Αετό Καταλωνίων που είναι 11ος να αυξάνει τη μεταξύ τους απόσταση, φτάνοντας τους 13 βαθμούς.

Το α’ μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα με τους “κιτρινόμαυρους” να “καθαρίζουν” σκοράροντας τρία γκολ από το 48′ μέχρι το 53′.

Συγκεκριμένα, το 1-0 έκανε ο Δημητρουλόπουλος στο 48′, το 2-0 έγινε με αυτογκόλ του Σπανού στο 50′ ενώ το 3-0 διαμόρφωσε ο Ναζλίδης στο 53′.

Ο ίδιος παίκτης, στο 75′ “σφράγισε” τη νίκη της ΑΕ Καρίτσας, “γράφοντας” το τελικό 4-0, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μέγας με βοηθούς τους Κουτσικανίδη και Κρομμύδα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕ Καρίτσας (Μίμης Μπενίσκος): Καλαϊτζίδης, Παπαιωάννου (73′ Καρανικόλας), Γιαννακός, Μπατζογιάννης, Μπέης, Δημητρουλόπουλος, Μητράκας Θ. (80′ Χασιώτης), Καρανάτσιος (22′ Παυλίδης), Μπούσιας, Υφαντής (80′ Καραγιάννης), Ναζλίδης (80′ Μπέης).

Θερμαϊκός Κορινού (Κώστας Τσέργας): Σαλκάμης, Γκαντάς, Μαυρίδης (63′ Ζαπουνίδης), Υφαντίδης (22′ Σπανός), Αντωνιάδης Α., Γούτσιος, Κατσούλης Β., Χνουδάς, Κατσούλης Α. (85′ Λαγδάρης), Ζουκάν (85′ Προδρομίδης), Αντωνιάδης Ν..

Pin It on Pinterest

Shares
Share This