Επιλογή Σελίδας

Πολύ σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας πήρε ο Αετός Καταλωνίων κερδίζοντας εκτός έδρας με 3-2 τον Δία Δίου, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής.

Η ομάδα των Καταλωνίων έφτασε στην επικράτηση σκοράροντας δυο γκολ μετά το 85′ και έφτασε τους 13 βαθμούς, αυξάνοντας τη διαφορά της από τον προτελευταίο Θερμαϊκό Κορινού σε 6 και από τον τελευταίο Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στ 8 βαθμούς.

Ο Δίας που προηγήθηκε δύο φορές αλλά δεν κατόρθωσε να πάρει ούτε τον βαθμό, έμεινε στους 27 βαθμούς και την 5η θέση.

Η ομάδα του Παναγιώτη Σαρπότα άνοιξε το σκορ με ατομική ενέργεια και σουτ του πολύπειρου Ηλία Μανίκα, έξω από τη μεγάλη περιοχή, με το 1-0 να είναι και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με ψηλοκρεμαστό πλασέ του Κότσι στο 67′.

Στο 75′ ο Ευαγγελόπουλος μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χ. Καραθάνου πέτυχε με κεφαλιά το 2-1.

Στο 85′ ο Μούστα με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Πάγια έφερε το ματς στα ίσα, διαμορφώνοντας το 2-2.

Στο 88′ ο Πότσι βγήκε τετ α τετ με τον Γκεβρέκη, ο τερματοφύλακας του Δία επιχείρησε να διώξει τη μπάλα αλλά αυτή χτύπησε στον παίκτη του Αετού που δε δυσκολεύτηκε να “γράψει” το 2-3 με πλασέ στο ανυπεράσπιστο τέρμα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γ. Ασλανίδης με βοηθούς τη Δ. Τσικλητάρη και τον Σταφύδα.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Δίας Δίου: Γκεβρέκης, Ζώβληκας, Ευαγγαλόπουλος, Καλουσίδης, Βούλγαρης, Σιαμάγκας, Καραμήτρος Ν., Καραθάνος Χ. (82′ Γκίνας), Μούτσιας (90′ Ζαβαντίας), Κουντούρης (60′ Καραθάνος Ν.), Μανίκας.

Αετός Καταλωνίων: Κουκουστρίκας, Γαλάνης, Δουλάκας, Βανασάς, Μούστα, Πουτσίκης, Καραγκούνης, Κότσι (87′ Πλιάκας), Λάζος Δ. (23′ Φωτόπουλος), Πότσι (90’+3′ Λάζος Θ.), Πάγια.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This