Επιλογή Σελίδας

Σε έναν αγώνα που θα θέλει γρήγορα να αφήσει πίσω της, η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε από την Karolina Pliskova με 6-1, 6-2 και αποχαιρέτησε πολύ νωρίς το πρώτο 1000άρι της χρονιάς στο Ντουμπάι.

Ήταν ο 1ος αγώνας στη χρονιά στον οποίο η Σάκκαρη δεν κέρδισε σετ, ενώ βάσει αποτελέσματος, ήταν η χειρότερη ήττα της από τον Φεβρουάριο του 2020, όταν και πάλι είχε κερδίσει 3 games, απέναντι στην Aryna Sabalenka στην Ντόχα (3-6, 0-6).

Σήμερα η Σάκκαρη έκανε σίγουρα μια από τις πιο άσχημες εμφανίσεις της στα τελευταία χρόνια, φτάνοντας τα 27 αβίαστα λάθη, με μόλις 13 winners. 17 winners και 17 αβίαστα λάθη ήταν ο απολογισμός της Pliskova, που πέτυχε και 8 άσσους.

Η μόνη στιγμή που φάνηκε να έχει σφυγμό η Ελληνίδα παίκτρια ήταν όταν έκανε το break back νωρίς στο 1ο σετ, για να μειώσει σε 2-1. Από τότε όμως δεν κέρδισε άλλο game και έκλεισε το 1ο σετ χωρίς να έχει κρατήσει το σερβίς της ούτε μια φορά!

Παρόμοια κύλησε και το 2ο σετ, στο οποίο η Τσέχα ήταν επιβλητική και έφτασε να προηγείται με 6-1, 4-0. Προηγήθηκε μάλιστα με 15-30 στο επόμενο game, αλλά η Σάκκαρη απέφυγε τα χειρότερα, καταφέρνοντας να κρατήσει το σερβίς της για 1η φορά στο ματς και να μειώσει σε 4-1.

Κέρδισε άλλο ένα game η Ελληνίδα για το 5-2, ενώ πάλεψε στα τελευταία service games της Pliskova που πήγαν σε ισοπαλίες, μάταια όμως, αφού ήταν ήδη πολύ αργά και η Τσέχα κάθε φορά που βρισκόταν σε δύσκολη θέση έβρισκε μεγάλα σερβίς. Στο 2ο match point της και μετά από 69 λεπτά παιχνιδιού, η Pliskova διαμόρφωσε το τελικό 6-1, 6-2 και πήρε την πρόκριση για τις “16” καλύτερες του Ντουμπάι.

Πηγή: Tennis News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This