Επιλογή Σελίδας

Τη 10η νίκη της στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας πέτυχε η Ακαδημία Πλαταμώνα που επιβλήθηκε εκτός έδρας με 1-0 του Αετού Καταλωνίων, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Γιάννης Κωνσταντινίδη έφτασε στο “τρίποντο” με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δ. Κατέλα στο 90’+.

Μάλιστα, το πέναλτι εκτελέστηκε δύο φορές. Την πρώτη φορά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Καλαϊτζής απέκρουσε, ωστόσο δόθηκε επανάληψη μετά από υπόδειξη του διαιτητή Σαλτσίδη και του βοηθού Ραντάνι, απόφαση η οποία προκάλεσε έντονα παράπονα από πλευράς Αετού.

Η Ακαδημία έφτασε τους 35 βαθμούς απέχοντας 9 βαθμούς από Αναγέννηση Κολινδρού και Βατανιακό που είναι στη 2η θέση και 8 βαθμούς από τον Δία Δίου που είναι 5ος.

Ο Αετός έμεινε στους 10 βαθμούς, διατηρώντας την απόσταση των 2 βαθμών από τον προτελευταίο Θερμαϊκό Κορινού και των 5 βαθμών από τον ουραγό Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σαλτσίδης με βοηθούς τους Σταφίδα και Ραντάνι.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αετός Καταλωνίων:
Καλαϊτζής, Γαλάνης, Κουτσιαρής, Βανασάς, Μούστα, Καραγκούνης, Νταμπαλάκης, Λάζος Δ. (87′ Πουτσίκης), Πότσι (82′ Κατσαντώνης), Πάγια, Κότσι (55′ Φωτόπουλος).

Ακαδημία Πλαταμώνα: Κούσιας, Μπατζέλας, Θεοδοσιάδης, Σκαμαγκάς, Μήτρας, Κατσαρός, Χατζηλαδάς (70′ Ζιάκας), Παυλίδης, Ταντής (85′ Σιώκας), Κατέλας Δ., Κατέλας Ν..

Pin It on Pinterest

Shares
Share This