Επιλογή Σελίδας

Με δυο γκολ στο β’ ημίχρονο ο Βατανιακός έκαμψε την αντίσταση της ΑΕ Καρίτσας επικρατώντας εκτός έδρας με 2-0, σε αναμέτρηση για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Γιώργου Ποτουρίδη εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ισοπαλία του Αιγινιακού με την Αναγέννηση Κολινδρού και μείωσε την απόσταση από τους πρωτοπόρους Αιγινιώτες στους 3 βαθμούς (47-44), “πιάνοντας” παράλληλα τα “τσακάλια” στη 2η θέση.

Η ΑΕ Καρίτσας έμεινε στους 21 βαθμούς και στην 8η θέση και απομακρύνθηκε 5 βαθμούς από τον 6ο Καλλιθεακό Καλλιθέας.

Οι Βατανιώτες εμφάνισαν σημάδια κόπωσης, όντες σαφώς επηρεασμένοι από την μεσοβδόμαδη αναμέτρηση με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου για το Κύπελλο της ΕΠΣ Πιερίας, ωστόσο κατόρθωσαν να ανοίξουν το σκορ με καρφωτή κεφαλιά του Λιόλιου στο 69′.

Στο 76′ ο Ανανιάδης με πλασέ “έγραψε” το 0-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μηνούδης με βοηθούς τη Φωτιάδου και τον Ατματζίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕ Καρίτσας (Μίμης Μπενίσκος): Καλαϊτζίδης, Παπαϊωάννου, Γιαννακός, Μπατζογιάννης, Μπέης, Δημητρουλόπουλος, Κωστόπουλος (58′ Παυλίδης), Καρανάτσιος (69′ Μητράκας Κ.), Μπούσιας (51′ Μητράκας Θ.), Υφαντής, Ναζλίδης.

Βατανιακός (Γιώργος Ποτουρίδης): Φιρινίδης, Σαμανίδης (68′ Τσιώμης), Δερμίσης, Παντζιάλας, Λιόλιος, Οικονόμου (13′ Καλαϊτζίδης Ν.), Καραμανώλας (46′ Παπαδόπουλος), Ανανιάδης, Παρδάλης (69′ Πολυχρονιάδης), Δελαβερίδης, Μητράκας Ν..

Pin It on Pinterest

Shares
Share This