Επιλογή Σελίδας

Συγκλονιστική εξέλιξη είχε το ντέρμπι της Βόρειας Πιερίας ανάμεσα στον Αιγινιακό και την Αναγέννηση Κολινδρού που έληξε ισόπαλο 1-1, στο κατάμεστο “Γιάννης Παραλυκίδης” του Αιγινίου, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Οι Αιγινιώτες πήραν το προβάδισμα στο 80′ χάρη σε γκολ του Παππά με κεφαλιά όμως τα “τσακάλια” ισοφάρισαν με κεφαλιά του Μυσιούδη στο 90’+7′.

Οι Κολινδρινοί ήταν ανώτεροι στο α’ ημίχρονο δημιουργώντας και χάνοντας ευκαιρίες με κυριότερη τη φάση του 22′ όταν σε διπλή ευκαιρία ο Πρασσάς δε μπόρεσε από κοντά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Κύρου.

Στο β’ ημίχρονο το ματς ήταν πιο ισορροπημένο με τον Αιγινιακό να φτάνει στο πολυπόθητο γκολ στο 80′ με έξοχη κεφαλιά του Παππά, χωρίς όμως να μπορέσει να διαφυλάξει μέχρι τέλους το 1-0, με το φινάλε να είναι ακατάλληλο για καρδιακούς.

Στο 90’+2′ οι παίκτες της Αναγέννησης είδαν το οριζόντιο δοκάρι του Κύρου να τους στερεί το γκολ σε σουτ του Μπουρανή, ωστόσο επέμειναν και δικαιώθηκαν στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων φτάνοντας στο τελικό 1-1 με κεφαλιά του Μυσιούδη.

Η ισοπαλία διατήρησε τη διαφορά ανάμεσα στους δύο μονομάχους στους 3 βαθμούς με τον Αιγινιακό που οδηγεί την “κούρσα” να φτάνει τους 47 έναντι 44 της Αναγέννησης Κολινδρού. Κερδισμένος ήταν ο Βατανιακός που με τη νίκη του επί της ΑΕ Καρίτσας “έπιασε” τα “τσακάλια” στη 2η θέση (η Αναγέννηση υπερτερεί στη μεταξύ τους ισοβαθμία).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μέγας με βοηθούς τον Μερτζεμέκη και τη Δ. Τσικλητάρη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αιγινιακός (Γιώργος Ντάμτσιος): Κύρου, Κακατάσιος, Δαραής, Τσολακίδης, Χατζηδίμπας (83′ Μιχαηλίδης), Συράκος (83′ Φιρινίδης), Καπετάνος, Σαββίδης (58′ Παπαδόπουλος), Μπουντάνι (13′ Ρίζος), Τουλκερίδης, Παππάς.

Αναγέννηση Κολινδρού (Ηλίας Μποταΐτης): Τόλιος, Θυμιόπουλος Δ., Λαδάς (87′ Μαντζουράκης), Μυσιούδης, Γκαράτζιας, Κοσμίδης, Πρασσάς, Μπουρανής, Παναγιωτίδης (73′ Κούκλας), Καμπερίδης, Θυμιόπουλος Ν. (63′ Βαρνάς).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This