Επιλογή Σελίδας

Ευρεία νίκη με 5-1 επί της Καστοριάς πέτυχε η πρωτοπόρος του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, Κοζάνη, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Οι Κοζανίτες έφτασαν τους 37 βαθμούς και σε συνδυασμό με την ήττα του Κεραυνού Αγγελοχωρίου από τον Εδεσσαϊκό αύξησαν τη διαφορά τους από τον Πιερικό που είναι και πάλι 2ος, σε 11 βαθμούς.
Οι Καστοριανοί έμειναν στους 18 βαθμούς όσους έχουν Εθνικός Νέου Κεραμιδίου και ΠΑΟΚ Κρηστώνης, ευρισκόμενοι πλέον στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Δύο γκολ για τους Κοζανίτες πέτυχε ο Κανούλας στο 11′ και στο 20′ και από ένα οι Πάνος (44′), Isaksson (49′) και Niasse (52′). Για την Καστοριά είχε μειώσει προσωρινά σε 1-2 ο Γκέγκας στο 21′.
Πάντως, η Καστοριά εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία, διαμαρτυρόμενη για πολλές αποφάσεις του διαιτητή Γκουντέλα.
Η ενημέρωση από την επίσημη σελίδα της Καστοριάς:
Στο 3΄ ο Κούφας έκανε την σέντρα από τα δεξιά, αλλά η κεφαλιά του Καραγιάννη, στο 2ο δοκάρι, αποκρούσθηκε από την άμυνα των γηπεδούχων σε κόρνερ, την εκτέλεση του οποίου απομάκρυνε ο Γκέγκας.
Στο 8΄ ο Κοσμίδης εξουδετέρωσε την σέντρα σουτ του Πάνου, διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.
Στο 11΄ο Τσελεπής έκανε ωραία προσπάθεια, μπήκε στην περιοχή κι ανατράπηκε, αλλά ο διατητής έδειξε να συνεχισθεί το παιχνίδι, παρά τις διαμαρτυρίες των παικτών της Καστοριάς για πέναλτι. Στην συνέχεια του παιχνιδιού και στην αντεπιθεση της Κοζάνης, ο Κάνουλας με πλασέ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους (0-1).
Στο 13΄, ύστερα από φάουλ του Φωλίνα, ο Μπάρο έκανε μία κεφαλιά γέμισμα μέσα απο την περιοχή, αλλά ο Καραγκιόζης μπλόκαρε τη μπάλα.
Στο 15΄ ο Τσελεπής έκανε ωραία προσπάθεια από τα δεξιά, μπήκε στην περιοχή, όπου ανατράπηκε, αλλά ο διαιτητής της συνάντησης, αρνήθηκε στην Καστοριά το οφθαλμοφανέστατο πέναλτι.
Στο 20΄ μετά από σέντρα του Πάνου από τα δεξιά, ο Κάνουλας έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι χτύπησε στην γραμμή και βγήκε έξω, ο διαιτητής υπέδειξε ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή και κατοκύρωσε το γκολ. (0-2).
Στο 21΄ η Καστοριά ξαναμπήκε στο παιχνίδι, μειώοντας σε 1-2. Ο Τσελεπής έκανε ωραία προσπάθεια από τα αριστερά, έσπασε στον Γκέγκα, ο οποίος με πλασέ, μέσα απο την περιοχή, έστειλε την μπάλα στα διχτυα του Καραγκιόζη. Το παιχνίδι συνεχίζεται με εναλασσόμενη υπεροχή των δύο ομάδων.
Στο 35΄ ένα κόρνερ από τα αριστερά για τους φιλοξενούμενους, έδιωξε η άμυνα.
Στο 38΄ο Φωλίνας εκτέλεσε κόρνερ απο τα αριστερά, αλλά το σουτ του Balde, έδιωξε η άμυνα της Κοζάνης.
Στο 44΄ ο Πάνος με πλασέ έκανε το 1-3. Στην συγκεκριμενη φάση υπάρχει υποψία οφ σάιντ και χέρι σε παίκτη της Κοζάνης, στο ξεκίνημα της φάσης, όμως ο ρέφερι της συνάντησης δεν υπέδειξε κάτι.
Στο 49΄ ο Παπαργυρίου έκανε σέντρα απο τα αριστερά, ο Πάνος έκανε κεφαλιά πάσα στον Isaksson, ο οποίος με πλασέ έκανε το 1-4.
Στο 52΄ ο Niasse έκανε το 1-5. Προηγήθηκε σέντρα του Πάνου και σουτ μονοκόματο του σκόρερ, μέσα από την περιοχή.
Στο 82΄το σουτ του Tarelli, έξω από την περιοχή μπλόκαρε ο Καραγκιόζης.
Στο 83΄ η κεφαλιά γύρισμα του Κωνσταντίνου κατέληξε σε κόρνερ.
Διαιτητής: Ζιούτος Κωνσταντίνος (Ε. Π. Σ. Ηρακλείου)
Βοηθοί: Δρουδάκης Αλέξανδρος (Ε. Π. Σ. Γρεβενών)
Αλεξόπουλος Χρήστος (Ε. Π. Σ. Τρικάλων)
Οι συνθέσεις:
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κοσμίδης, Κωνσταντίνου, Μανακίτσας (54΄ Μηλιάτης), Tozzo, Ελευθεριάδης, Γκέγκας, Μπάρο, Balde (54΄ Tarrelli), Πάλλας (46΄ Νάκος), Φωλίνας, Τσελεπής (84΄ Πολυχρονόπουλος).
ΚΟΖΑΝΗ: Καραγκιόζης, Πάνος, Παπαδόπουλος (56΄ Μπίντσης), Πιριτζάους, Παπαργυρίου (67΄Τσαπακίδης), Μπακάλης, Keaton-Isaksson (73΄ Παπανικόπουλος), Κούφας, Κάνουλας (56΄ Ψάλτης), Niasse (67΄ Στόιος), Καραγιάννης

Pin It on Pinterest

Shares
Share This