Επιλογή Σελίδας

Σε ένα παιχνίδι όπου επικράτησε πολύ μεγάλη ένταση από την αρχή μέχρι το τέλος (απόρροια των όσων είχαν γίνει στον πρώτο γύρο στην Ελασσόνα) ο λαβωμένος από τραυματισμούς και κάρτες (έλειψαν οι τραυματίες Ρέλκας και Σιδηρόπουλος που χάνουν την χρονιά και οι τιμωρημένοι Σερσέμης και Σεκουλίδης ενώ τραυματίστηκε και ο Ρωσσίδης) Μακεδονικός Φούφα αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Π.Ο. Ελασσόνας και παρέμεινε έτσι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά κατάφεραν να προηγηθούν αλλά οι φιλοξενούμενοι σιγά-σιγά πήραν μέτρα στο γήπεδο και έφτασαν στην ισοφάριση πριν το ημίχρονο.

Στην επανάληψη ο Φούφας πίεσε όσο μπορούσε έχασε ευκαιρίες αλλά το σκορ δεν άλλαξε και έτσι η αγωνία συνεχίζεται.

Φάσεις και γκολ

Στο 17ο ο Χάιτας μπήκε στο περιοχή και εκεί ανατράπηκε από τον Λαγό. Το πέναλτι που υποδείχθηκε εκτέλεσε ο Χάιτας αλλά ο Γούπος απέκρουσε με τον επόπτη  να υποδεικνύει επανάληψη.

Το εκτέλεσε και πάλι ο Χάιτας με τον Γούπο να αποκρούει και πάλι αλλά η μπάλα έφτασε στον Χάιτα που από κοντά άνοιξε το σκορ.

Στο 23ο σουτ του Καλογιαννίδη μέσα από την περιοχή άουτ.

Στο 33ο ο Καραγκούνης με σουτ έξω από την περιοχή έφερε το παιχνίδι στα ίσα ενώ στο δίλεπτο 43-44 τα σουτ των Γκαμπέτα και Κυρίτση για τον ΠΟΕ πέρασαν άουτ.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης δυνατό σουτ του Τοπάλη η μπάλα βρήκε κάπου και πέρασε ελάχιστα έξω κόρνερ.

Στο 72ο σέντρα Ηλιάδη ο Χάιτας με κεφαλιά έδωσε στον Θεοδουλίδη που από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να απειλήσει.

Στο 75ο πολύ έξυπνη εκτέλεση φάουλ για τον ΠΟΕ με τον Κοντοθανάση να βρίσκει ανενόχλητο στο ύψος του πέναλτι τον Γκαμπέτα αλλά το σουτ του τελευταίου ήταν πολύ κακό.

Στο 86ο σουτ του Ηλιάδη πολύ δύσκολη απόκρουση Γούπου με τα πόδια.

Διαιτητής: Παγώνης (Σ.Δ. Μακεδονίας)

Βοηθοί: Ζαχαρίας (Σ.Δ. Καβάλας)- Γενετζάκης (Σ.Δ. Μακεδονίας)

Κίτρινες είδαν οι Καλογιαννίδης, Λαγός, Κωστούλας και Αγγελούδης.

Μακεδονικός Φούφα: Δημητριάδης, Παπάς, Ρωσσίδης (88ο λ.τ. Λιάμης), Καρασιούνας, Βασάκης, Κοντογουλίδης, Θεοδουλίδης (85ο Πολυχρονίδης), Χάιτας, Καλογιαννίδης (80ο Μωυσιάδης), Ηλιάδης, Τοπάλης.

Π.Ο. Ελασσόνας: Γούπος, Κάκαλης, Νταμπώσης (65ο Καραμούζας), Λαγός (46ο Μπαλτσιάς), Περγκιόνι, Κοντοθανάσης, Γκαμπέτας (82ο Τσάτσος), Κυρίτσης, Κωστούλας (65ο Μπέλλος), Καραγκούνης (46ο Αγγελούδης), Ιγγλέζος.

Πηγή: e-ptolemeos

Pin It on Pinterest

Shares
Share This