Επιλογή Σελίδας

Τη συντριβή με 1-4 γνώρισε από τον ΑΟ Χανιώτης ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, σε αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο του Βατάν για τη 15η αγωνιστική του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Οι Χαλκιδικιώτες έφτασαν στην επικράτηση χάρη σε γκολ των Κουτσικοβαγγέλη στο 14′, Μπαλικτσή στο 31′, Θεοδωρίδη στο 77′ και Ασήμογλου στο 87′ ενώ για τον Εθνικό είχε μειώσει προσωρινά σε 1-2 ο Σεχολάρι στο 62′, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ενδεχομένως τα πράγματα να είχαν εξελιχθεί διαφορετικά για τον Εθνικό αν ο Σεχολάρι ευστοχούσε σε καίριες στιγμές του αγώνα στις οποίες απώλεσε ευκαιρίες και συγκεκριμένα στο 7′ με το αποτέλεσμα στο 0-0 και στο 32′ οπότε και θα μπορούσε να μειώσει πολύ νωρίτερα σε 1-2.

Στο β’ ημίχρονο, ο ΑΟ Χανιώτης είχε την “πολυτέλεια” να ψάξει το γκολ στις αντεπιθέσεις, φτάνοντας εν τέλει στην επικράτηση με το ευρύ 1-4, παρά την προσωρινή μείωση του σκορ από πλευράς γηπεδούχων.

Έτσι, η ομάδα της Πιερίας δε μπόρεσε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα μετά τη εντός έδρας νίκη επί του Δωτιέα Αγιάς και την ισοπαλία στην Καστοριά και χάνοντας το 5ο φετινό της παιχνίδι έμεινε στους 18 βαθμούς και την 7η θέση του πίνακα, έχοντας “συγκατοίκους” την Καστοριά αλλά και τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης, με τις τρεις ομάδες να είναι στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη.

Η ομάδα του ΑΟ Χανιώτης έφτασε τους 23 βαθμούς και παρέμεινε στην 4η θέση μαζί με τον ΓΑΣ Σβορώνου.

Την ερχόμενη αγωνιστική ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Το “φιλμ” του αγώνα
7′ Μετά από σέντρα του Κόλα ο Σεχολάρι έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Παναγιωτίδης απέκρουσε.
11′ Έπειτα από σέντρα του Αλωπούδη ο Φούσκας στο δεύτερο δοκάρι έκανε το πλασέ αλλά ο Πατσιογιώργος απέκρουσε εντυπωσιακά.
13′ Σουτ του Κόλα, η μπάλα έφυγε άουτ.
14′ ΓΚΟΛ! 0-1: Ο Κουτσικοβαγγέλης με κοντινό σουτ έπειτα από “σύγχυση” στα καρέ των γηπεδούχων έκανε το 0-1 για τον ΑΟ Χανιώτης.
31′ ΓΚΟΛ! 0-2: Ο Μπαλικτσής εκμεταλλεύτηκε πάσα του Αλωπούδη και με πλασέ έκανε το 0-2 για τους Χαλκιδικιώτες.
32′ Ο Σεχολάρι έκανε το κοντινό πλασέ αλλά ο Παναγιωτίδης με φοβερή επέμβαση κράτησε το μηδέν.
35′ Ο Φούσκας έχασε την ευκαιρία να σκοράρει στο δεύτερο δοκάρι.

62′ ΓΚΟΛ! 1-2: Ο Σεχολάρι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι μείωσε σε 1-2 για τον Εθνικό. Το πέναλτι κέρδισε ο Γιαζιτζόγλου.
77′ ΓΚΟΛ! 1-3: Ο Θεοδωρίδης εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας των γηπεδούχων και με κοντινό πλασέ “έγραψε” Το 1-3.
87′ ΓΚΟΛ! 1-4: Μετά από μπαλιά του Τοπούζη, ο Ασήμογλου με πλασέ έκανε το 1-4 για τον ΑΟ Χανιώτης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γκουντέλας με βοηθούς τους Καλογριανίτη και Γιοβάνη, της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου: Πατσιογιώργος, Κόλα, Γκιώνης (46′ Δαλαμήτρας), Γιαζιτζόγλου, Φυτόπουλος, Ιντζόγλου (85′ Μιχαηλίδης), Μαργαρίτης, Κριεμάντι, Σεχολάρι, Κωτσιαρίδης (56′ λ.τ. Τουλίκας), Χατζηπουργάνης (46′ Μπατζώνης).
ΑΟ Χανιώτης: Παναγιωτίδης, Αγγελίδης (88′ Τότσκα), Πολύζος, Χατζηκούρτης, Σάιμπερτ, Κουτσικοβαγγέλης, Αλωπούδης (89′ Τσινίκαλης), Χατζής (89′ Ματάκης), Μπαλικτσής (70′ Θεοδωρίδης), Φούσκας (70′ Ασήμογλου), Τοπούζης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This