Επιλογή Σελίδας

Την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται πιστοποίησε για άλλη μία αγωνιστική ο ΓΑΣ Σβορώνου που έκαμψε την αντίσταση του Ολυμπιακού Βόλου, επικρατώντας με 1-0 στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο “Λάζαρος Ξανθόπουλος”, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Το γκολ που χάρισε το “τρίποντο” στους Σβορωνιώτες πέτυχε ο Κυρτέγο στο 26′, με την ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη να είναι ανώτερη των αντιπάλων της, χάνοντας ευκαιρίες και για άλλα γκολ.

Έτσι, το πιερικό “συγκρότημα” έφτασε τους 23 βαθμούς παραμένοντας στην 4η θέση μαζί με τον ΑΟ Χανιώτης ενώ αύξησε την απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη στους 6 βαθμούς, ατενίζοντας με ακόμη περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Όσο για τον Ολυμπιακό Βόλου, έδειξε για άλλη μια φορά τρομακτικές αδυναμίες, ιδιαίτερα στο δημιουργικό και εκτελεστικό κομμάτι (οι Βολιώτες έχουν τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα), και πλέον είναι στην προτελευταία θέση μαζί με την ΑΕΠ Κοζάνης με 15 βαθμούς.

Το “φιλμ” του αγώνα
7′ Διαγώνιο σουτ του Κυπαρίσση μετά από μπαλιά του Μυστρίδη, η μπάλα έφυγε άουτ.
19′ Γυριστό σουτ του Κυπαρίσση έπειτα από μπαλιά του Κυρτέγου, έδιωξε με τα πόδια ο Καβουσάκης.
26′ ΓΚΟΛ! 1-0: Μετά από προσπάθεια του Κυπαρίσση από αριστερά η μπάλα έφτασε στον Κυρτέγο ο οποίος με σουτ από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Καβουσάκη και έκανε το 1-0 για τον ΓΑΣ Σβορώνου.
42′ Μακράκης και Κυρτέγος συνδυάστηκαν με τον πρώτο να τροφοδοτεί τον Σιδηρόπουλο ο οποίος έκανε το πλασέ από κοντά, στέλνοντας τη μπάλα πάνω από την εστία του Καβουσάκη.

66′ Ο Αλεξίου δέχτηκε πάσα από τον Κυρτέγο και έκανε το σουτ όμως ήταν αδύναμο με αποτέλεσμα να μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα ο Καβουσάκης.
68′ Ο Αλεξίου δέχτηκε την πάσα από τον Κυπαρίσση, προχώρησε και έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, σε μια πολύ καλή στιγμή από πλευράς γηπεδούχων.
68′ Σουτ του Κόλα του Ολυμπιακού Βόλου λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυνομένων και πήρε ύψος με τον τερματοφύλακα Χάμο να αποκρούει σε κόρνερ.
90′ Ο Κυπαρίσσης έκανε το σουτ λίγο έξω από την περιοχή αλλά ο Καβουσάκης απέκρουσε.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αντωνίου με βοηθούς τους Μίχο και Νάκα της ΕΠΣ Λάρισας.

Κίτρινη κάρτα είδε ο Ναρίνογλου (57′) του ΓΑΣ Σβορώνου και οι Παπαϊωάννου (59′) και Κατσαγεωργίου (86′) του Ολυμπιακού Βόλου.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΓΑΣ Σβορώνου (Νίκος Θεοδοσιάδης): Χάμος, Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης, Ναρίνογλου (61’ Βούλγαρης), Κόλα (90+1’ Λαγδάρης), Μυστρίδης, Σιδηρόπουλος (61’ Αλεξίου), Κυρτέγος (71’ Φωκαίδης), Μακράκης (71’ Δημηνάς), Κυπαρίσσης.
Ολυμπιακός Βόλου (Κώστας Σταματίου): Καβουσάκης, Σιουμουρέκης, Διαμαντόπουλος, Παπαιωάννου, Κόλα, Σταμπούλης, Γιαρδέλης, Παπαδήμος (78’ Μυλωνάς), Ντινόπουλος, Σκοπελίτης, Σκύφτας (46’ Ακριβόπουλος).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This