Επιλογή Σελίδας

Στη 2η θέση της βαθμολογίας του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ανέβηκε εκ νέου ο Πιερικός που κέρδισε εκτός έδρας τον Δωτιέα Αγιάς με 2-0, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής.

Τον… δρόμο της νίκης για το πιερικό σύνολο “άνοιξε” με κεφαλιά ο Δεληγιάννης, μόλις στο 5′, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Χ. Παπαδόπουλου.

Το τελικό 0-2 διαμορφώθηκε στο 27′ με με σουτ του Χ. Παπαδόπουλου έξω από τη μεγάλη περιοχή

Έτσι, η ομάδα της Κατερίνης με την 4η εκτός έδρας φετινή νίκη της έδωσε τέλος στο σερί τριών παιχνιδιών χωρίς “τρίποντο” και φτάνοντας τους 26 βαθμούς αύξησε την απόστασή της από τη 10η θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό στην οποία βρίσκεται πλέον ο Δωτιέας Αγιάς με 17.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσίντζας της ΕΠΣ Θεσσαλίας με βοηθούς τους Σφυρή της ΕΠΣ Θεσσαλίας και Σελέλη της ΕΠΣ Ευρυτανίας.

Αποβλήθηκαν στο 81′ ο Σταθάκος του Δωτιέα και ο Βήτος του Πιερικού με κόκκινες κάρτες.

Κίτρινες κάρτες είδαν οι Τσακάλη (63′) και Δρόσος (81′) του Δωτιέα Αγιάς.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Δωτιέας Αγιάς: Πατέτσος, Σταθάκος, Τσακάλι, Τάρτας, Ντακούλας, Βλησαρούλης (54′ Ngoo), Λαβαντσιώτης (82′ Ντελής Ι.), Αναδολού (82′ Γιαννακός), Δρόσος, Preci (63′ Σάαρ Αποστολάκης), Γιαννακόπουλος.
Στον πάγκο: Guideke, Ντελής Δ., Bekteshi, Φουκάλας.

Πιερικός (Λεωνίδας Μπίλης): Μπαλάφας, Χατζηκωνσταντίνου, Κραγιόπουλος, Τουλίκας, Δεληγιάννης, Βήτος, Κατσαβάκης, Παπαδόπουλος Χ. (82′ Μακρίδης), Κυπαρίσσης, Κατσάρας (65′ Μαυρίδης), Καλαϊτζής (71′ Στραβογιάννης).
Στον πάγκο: Dramolli, Νικολαΐδης, Αδαμόπουλος, Πορφυρίδης, Παπαδόπουλος Κ., Λάμπρου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This