Επιλογή Σελίδας

Στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας ανέβηξε ξανά ο Ερμής Εξοχής που κέρδισε εκτός έδρας με 4-1 τον Νέο Παμβρυακό στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής και εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία του Γεωργάκη Ολύμπιου Λόφου, προσπερνώντας τον στον πίνακα.

Η ομάδα του Χρήστου Βελώνη έφτασε τους 32 βαθμούς έναντι 31 των Λοφιτών ενώ ο Νέος Παμβρυακός έμεινε στους 7 βαθμούς και στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Το “τρίποντο” για τον Ερμή ήρθε πιο δύσκολα από ότι μαρτυράει το τελικό σκορ μιάς και στο γκολ του Γεωργαντά με το οποίο έγινε το 0-1 μόλις στο 7′ οι γηπεδούχοι “απάντησαν” με γκολ του Δ. Σιασιόπουλου στο 70′.

Το 1-1 διατηρήθηκε μέχρι το 80′ οπότε και ανέλαβε δράση ο πολύπειρος Χρήστος Βελώνης που έδωσε ξανά το προβάδισμα στον Ερμή με 1-2.

Στο 85′ ο ίδιος παίκτης “έγραψε” το 1-3, για να έλθει στο 90′ ο Κοσμίδης να “σφραγίσει” τη νίκη του Ερμή Εξοχής, διαμορφώνοντας το τελικό 1-4.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νίκολιτς με βοηθούς τον Χαλκίδη και την Κουρινιώτη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Νέος Παμβρυακός: Μήτσης, Χρυσόπουλος (88′ Τζάγκας), Νικολαΐδης Α., Χασιάκης (88′ Νικολαΐδης Γ.), Βαρμάζης, Σιασιόπουλος Σ., Παπανικολάου Δ., Κόντος (52′ Καραμέλιος), Στραβογιάννης Ν., Σιασιόπουλος Δ., Παπανικολάου Ν. (52′ Στραβογιάννης Ν.).

Ερμής Εξοχής: Δεληγιαννίδης, Εγγλέζος, Παπαγιαννόπουλος, Ευθυμιάδης, Γεωργαντάς (64′ Χωλίδης), Σαββίδης Κ. (83′ Σαρηγιαννίδης), Βασιουρής, Σάμπα (86′ Βελώνης Δ.), Βελώνης Χ., Κοσμίδης, Γκουτζιάνας (83′ Σαββίδης Χ.).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This