Επιλογή Σελίδας

Η Αναγέννηση Καρδίτσας ηττήθηκε με 49-94 από τον Βίκο Ιωαννίνων, στο Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας, σε αγώνα για τη 18η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β’ Εθνικής Κατηγορίας.

Την τέταρτη νίκη του στη σειρά και τη διατήρηση της πρώτης θέσης του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου κατάφερε να πετύχει ο Βίκος, με την ομάδα των Ιωαννίνων να περνάει και από την Καρδίτσα και την έδρα της τοπικής Αναγέννησης.

Έτσι, ο Βίκος ανέρχεται πια στους 28 βαθμούς με την 13η νίκη του φέτος σε 15 αγώνες και μετά τη ξεκούραση που έπεται στις Εθνικές Κατηγορίες έχει ένα “όλα τα λεφτά” ντέρμπι κορυφής και τετράδας κόντρα στα Τρίκαλα στην έδρα του για την ρεβάνς της οριακής ήττας του προ μηνών στη θεσσαλική πόλη.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας μπορεί να έχασε το τραίνο της αποφυγής των Playouts μετρώντας πια έξι ήττες σε ισάριθμα ματς εντός του νέου έτους, αλλά έχοντας τρία κομβικά μαρς για τη σωτηρία της φέτος κόντρα σε Ολυμπιακό Βόλου (εκτός έδρας), Πρωτέα Γρεβενών (εντός έδρας) και Ναύαρχο Βότση (εκτός έδρας) όλα είναι στο χέρι της ακόμα.

Διαιτητές: Παπαγερίδης, Χατζηχαρίσης, Τοπαλίδης.

Δεκάλεπτα: 7-21, 26-50, 40-74, 49-94.

ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας (Κρομμύδας): Ψυχογιός 7 (1), Πανταζής 2, Σιαμέτης, Τσιώτας 3 (1), Πασχάλης 2, Μπαρμακέλης, Κακαβούλας, Καλλιάρας 16, Λαφτσίδης 16.

ΑΣ Βίκος Ιωαννίνων (Κωστόπουλος): Γυφτάκης 8 (2), Καλαμπάκας 5 (1), Λαμπρόπουλος 4, Αναγνωστάκης 9 (1), Βαράκας 2, Ιωαννίδης 4, Κοτσάνος 2, Τσιλούλης 13 (2), Πάτρας 10, Δήμος 11 (1), Αντωνίου 1, Τζόρτζεβιτς Μαρίνκοβιτς 25 (3).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This