Επιλογή Σελίδας

Σε ένα παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων Ελπίς Ανδρομάχης και Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου μοιράστηκαν τους βαθμούς και τις εντυπώσεις καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’  κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.
Η Ελπίδα Ανδρομάχης, με αυτό το αποτέλεσμα διατηρήθηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας πλέον 23 βαθμούς, ισόβαθμη με τον Εθνικό Κατερίνης.
Ο Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου, με την απώλεια των δύο πολύτιμων βαθμών στο γήπεδο της Ανδρομάχης,  -την οποία εκμεταλλεύτηκε ο εκ νέου πρωτοπόρος Ερμής Εξοχής (32 β.)-,  οπισθοχώρησε στην 2η θέση της κατάταξης με 31 βαθμούς, δίνοντας νέο τεράστιο ενδιαφέρον στην κούρσα του πρωταθλήματος.
Στο ”στείρο” 0-0 του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή, ωστόσο οι ευκαιρίες στο εικοσάλεπτο με τους Μπαλαούρα Ν., Ναλμπαντίδη, Αράπη και Ευαγγελόπουλο δεν καρποφόρησαν.
Στο δεύτερο μέρος, η ελλιπής λόγω τραυματισμών Ελπίδα βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς, ενώ στη συνέχεια ισορρόπησε και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα, παίρνοντας εν τέλει τον έναν βαθμό της ισοπαλίας.
Το σκορ άνοιξε για τον Γεωργάκη Ολύμπιο Λόφου ο Ναλμπαντίδης στο 51ο λεπτό με σουτ πλασέ στο δεύτερο δοκάρι 0-1.
Η απάντηση ήρθε για την Ελπίδα στο 73ο λεπτό με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Γκουνέλα ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-1.
Στο 82ο λεπτό ο Μπαμπαΐτης κράτησε όρθια την ομάδα του παραχωρώντας τη μπάλα κόρνερ έπειτα από το πλασέ του Ναλμπαντίδη.
Στο 90΄  ο Τζήκας αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση των Θείων.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ.  Γιάννης Μηνούδης με βοηθούς τους κ.κ.  Άγγελο Χατζηγιάννη, Μάνθο Μαυρογιώργη.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Ελπίς Ανδρομάχης (Βαγγέλης Τσιαμπέρας): Μπαμπαΐτης,  Παπαζήσης,  Λάμο Ορ.,  Γεωργιάδης,  Κουϊμτζίδης,  Μαγιώνας,  Γκουνέλας (90+1΄  Φωτόπουλος Ρ.),  Ταφραλής,  Φωτόπουλος Γερ. (55΄  Καραδήμος),  Μπούσιος,  Τζήκας.
Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου (Βασίλης Τσιμπούκας): Μπαλαούρας Αστ.,  Πανωλής,  Μπαλαούρας Απ.,  Κουμαντζιάς Β.,  Αράπης,  Κώστας (87΄  Κουμαντζιάς Π.),  Βέτσος (78΄  Ίτσιος Δ.),  Ευαγγελόπουλος,  Μπαλαούρας Ν.,  Ναλμπαντίδης,  Μπακούρας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This