Επιλογή Σελίδας

Τα Τρίκαλα Basket επικράτησαν με 84-70 της Δόξας Λευκάδας, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Τρικάλων Κατσιμήδου, σε αγώνα για τη 18η αγωνιστική του Β’ ομίλου της Β’ Εθνικής Κατηγορίας.

Την ήττα του με έναν πόντο στον πρώτο γύρο στη Λευκάδα κατάφερε να ανατρέψει απόψε η ομάδα των Τρικάλων, η οποία χάρη σε μια επική εμφάνιση κόντρα στο ίσως πιο φορμαρισμένο σύνολο του ομίλου κέρδισε την Δόξα Λευκάδας.

Έτσι, έχοντας και δύο ματς λιγότερα από τον αποψινό της αντίπαλο η ομάδα των Τρικάλων πλησίασε στον ένα μόλις βαθμό την απόστασή της από την Δόξα και μετά από μερικές άσχημες ήττες δείχνει πως βρίσκει την απαραίτητη ψυχολογία στο κατάλληλο σημείο της σεζόν -με το σημερινό αποτέλεσμα αλλά και εμφάνιση, έχοντας δηλαδή στα χέρια της για σχεδόν όλη τη διάρκεια του αγώνα την ηγεμονία στον πίνακα του σκορ, να αποδεικνύουν φυσικά του λόγου του αληθές φέρνοντας την ίδια στιγμή και μια διπλή νίκη στο σύνολο της Θεσσαλίας.

Όσον αφορά τώρα το πρόγραμμα μέχρι και το φινάλε της σεζόν, τα μεν Τρίκαλα θα κληθούν να ξεπεράσουν κατά σειρά τους Βίκο Ιωαννίνων (εκτός έδρας), Ολυμπιακό Βόλου (εντός έδρας), Πρωτέα Γρεβενών (εκτός έδρας) και Ναύαρχο Βότση (εντός έδρας), ενώ η Δόξα Λευκάδας μετά το ρεπό στην 19η στροφή θα κοντράρει τους Νίκη Βόλου (εκτός έδρας), Εσπερο Λαμίας (εντός έδρας) αλλά και Φίλιππο Βέροιας (εκτός έδρας) σε ένα εμφανώς πιο δύσκολο πρόγραμμα.

Δεκάλεπτα: Ευφραιμίδης Σ., Αναστασιάδης Β., Βασιλόπουλος.

Δεκάλεπτα: 27-14, 41-29, 58-53, 84-70.

Trikala Basket (Φόρος): Μήνου 11 (2), Κολότσιος 9 (3), Παπαχρήστος 4, Μοσχόπουλος, Ράπτης 12, Τριανταφύλλου, Ψύρρας 2, Δέσπος 11, Βαβάτσικος 21 (2), Νέσσης, Νίκολιτς 14.

ΑΕ Δόξα Λευκάδας (Καλαμπάκος): Μάνα, Χείλαρης 5, Σταματέλος, Βακουφτσής 5 (1), Ντόβας, Τσιαβές 11, Τζόλος 29 (3), Μανάκας 15, Βούγιοβιτς 2, Βαγενάς 3 (1).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This