Επιλογή Σελίδας

Ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας βρίσκεται ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου που κέρδισε με 1-0 τον Βατανιακό, στον 1ο ημιτελικό που διεξήχθη με τυπικά γηπεδούχους τους Κεραμιδιώτες στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνς.

Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση επιτεύχθηκε με περιπετειώδη τρόπο στο 89′ όταν ο Κόλα έκανε το δυνατό σουτ, ο Φιρινίδης απέκρουσε, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, στην επαναφορά ο Κολαξίδης έκοψε νέο σουτ του Μιχαηλίδη πάνω στη γραμμή για να έλθει ο Τουλίκας και με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά να “γράψει” το 1-0.

Έτσι, ο Εθνικός πήρε προβάδισμα πρόκρισης εν όψει της ρεβάνς του Βατάν που θα κρίνει οριστικά τον αντίπαλο του Πιερικού στον τελικό του θεσμού.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πολυχρόνης με βοηθούς τη Β. Τσικλητάρη και τον Μερτζεμέκη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Βαγγέλης Μόρας): Τσιλιγγερίδης, Κόλα, Γκιώνης (86′ Μιχαηλίδης), Γιαζιτζόγλου, Λαμπίρης, Δαλαμήτρας (46′ Κωτσιαρίδης), Ιντζόγλου, Μαργαρίτης, Χατζηπουργάνης (68′ Τουλίκας), Κριεμάντι (75′ Φυτόπουλος), Μπατζώνης.

Βατανιακός (Γιώργος Ποτουρίδης): Φιρινίδης, Σαμανίδης (90′ Πολυχρονιάδης), Παντζιάλας, Λιόλιος, Δερμίσης, Οικονόμου, Ανανιάδης, Καραμανώλας (72′ Παπαδόπουλος), Μητράκας (83′ Κολαξίδης), Δελαβερίδης, Παρδάλης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This