Επιλογή Σελίδας

Με 3-2 επικράτησε του Αετού Καταλωνίων η ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο “Θεόδωρος Παπαδόπουλος” της Νέας Ζωής, για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Αστέριου Γιώτσα έφτασε τους 22 βαθμούς και ανέβηκε στην 7η θέση του πίνακα προσπερνώντας την ΑΕ Καρίτσας και είναι στο -1 από τον 6ο Καλλιθεακό και στο -2 από τον 5ο Δία Δίου.

Ο Αετός δεν κατόρθωσε να αυξήσει τη βαθμολογική του συγκομιδή κι έτσι έμεινε στους 10 βαθμούς και την 11η θέση, διατηρώντας, ωστόσο, διαφορά ασφαλείας 5 βαθμών από τον τελευταίο Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 8′ με τον Πότσι.

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια καθώς στο 42′ ο Ανυφαντής έκανε το 1-1.

Οι Πόντιοι πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 52′ με τον Μανουσαρίδη να γράφει το 2-1.

Η ομάδα των Καταλωνίων ισοφάρισε σε 2-2 με τέρμα το Νταμπαλάκη στο 79′.

Το “τρίποντο” στην ΠΑΕ Ποντίων χάρισε ο Κατσαμάγκας στο 85′, “γράφοντας” το τελικό 3-2.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ατματζίδης με βοηθούς τη Β. Τσικλητάρη και τον Γιαννακίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012 (Αστέριος Γιώτσας): Τσακνάκης, Σταθακόπουλος, Γιώτσας, Κυλώνης, Μουρατίδης, Κατσαμάγκας, Καραφουλίδης, Μανουσαρίδης (55′ Σεριακίδης), Καζακλάρης (82′ Παπαγιάννης), Σεϊταρίδης (90′ Σαλδής), Ανυφαντής.
Αετός Καταλωνίων (Βασίλης Παπαγεωργίου): Καλαϊτζής, Πουτσίκης (72′ Κατσαντώνης), Κουτσιαρής (63′ Δούλαλας), Βανάσας, Μούστα, Καραγκούνης, Πάγια, Νταμπαλάκης, Λάζος Δ. (37′ Πλάκας), Πότσι (72′ Γκολέμας), Κότσι.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This