Επιλογή Σελίδας

Στο “κυνήγι” του πρωτοπόρου Αιγινιακού παραμένει η Αναγέννηση Κολινδρού που κέρδισε με 2-0 την ΑΕ Καρίτσας, σε αναμέτρηση που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής στο “Ηλίας Δούλιας”, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Τα “τσακάλια” διατηρήθηκαν στο -3 από τους Αιγινιώτες τους οποίους αντιμετωπίζουν την ερχόμενη Κυριακή στο Αιγίνιο ενώ οι Καριτσιώτες έμειναν στους 21 βαθμούς και υποχώρησαν στην 8η θέση του πίνακα καθώς τους πρσπέρασαν Καλλιθεακός και ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης.

Το 1-0 για τους Κολινδρινούς πέτυχε ο στο 9′ με πλασέ λίγο έξω από τη μικρή περιοχή ο Καμπερίδης, εκμεταλλευόμενος γύρισμα του Ν. Θυμιόπουλου από δεξιά.

Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λαδά στο 28′. Το πέναλτι κέρδισε ο Πρασσάς από μαρκάρισμα του Παπαϊωάννου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ντασιόπουλος με βοηθούς τους Γερμανό και Ραντάνι.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αναγέννηση Κολινδρού: Τόλιος, Τσιάμης (64′ Κούκλας), Λαδάς, Θυμιόπουλος Δ., Γκαράτζιας, Κοσμίδης (81′ Dyrmishi), Πρασσάς (81′ Πατατούκας), Μπουρανής, Μαντζουράκης (32′ Βαρνάς), Καμπερίδης (81′ Γλυκός), Θυμιόπουλος Ν..

ΑΕ Καρίτσας: Καλαϊτζίδης, Παπαϊωάννου, Παυλίδης (38′ Γιαννακός), Μπατζογιάννης, Μπέης Γ., Δημητρουλόπουλος, Κωστόπουλος (53′ Μπούσιας), Χασιώτης, Μητράκας Κ. (81′ Μητράκας Θ.), Υφαντής, Ναζλίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This