Επιλογή Σελίδας

Κατώτερος των περιστάσεων, ο μέχρι σήμερα δεύτερος της βαθμολογίας Πιερικός γνώρισε εντός έδρας ήττα με 0-1 από τον μέχρι σήμερα ουραγό Εδεσσαϊκό και ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο τον β’ γύρο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη απογοήτευσε τους λιγοστούς οπαδούς που βρέθηκαν στις κερκίδες του Α’ ΔΑΚ Κατερίνης χάνοντας για δεύτερη φορά στη φετινή σεζόν από τους “τριαινοφόρους” του Αλέξανδρου Κούρτογλου που έφτασαν στο “τρίποντο” με γκολ του Μεληκιώτη στο 50′ και μείωσαν τη διαφορά από την 8η θέση που εξασφαλίζει σωτηρία στους 5 βαθμούς.

Το κατερινιώτικο σύνολο γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα, με τον προβληματισμό να είναι έντονος όχι τόσο για το ανεπιτυχές αποτέλεσμα αλλά κυρίως για την κακή εικόνα, γεγονός που έφερε και αποδοκιμασίες από μερίδα του κόσμου.

Μετά τα σημερινά αποτελέσματα ο Πιερικός υποχώρησε στην 3η θέση και πλέον απέχει μόλις 6 βαθμούς από τον 9ο Δωτιέα Αγιάς τον οποίο αντιμετωπίζει την ερχόμενη αγωνιστική εκτός έδρας.

Το γεγονός ότι ο Πιερικός θα μπορούσε να μη χάσει είτε μετουσιώνοντας σε γκολ το δοκάρι του Καλαϊτζή στο 22′ είτε σκοράροντας σε μία από τις καλές του στιγμές στο 2′ με τον Κατσάρα ή στο 90′ με τον Βήτο δεν αλλάζει την πραγματικότητα της κακής εμφάνισης και δε θα πρέπει χρησιμοποιηθεί ως δικαιολογία καθώς η ομάδα θα πρέπει να ανεβάσει πολύ την απόδοσή της στη συνέχεια για να μείνει μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.

Τέλος, για ένα ακόμη παιχνίδι υπήρξε πέναλτι που δεν δίνεται υπέρ του Πιερικού (σε χέρι παίκτη του Εδεσσαϊκού εντός περιοχής στο 90’+3′), ωστόσο και αυτό είναι κάτι με το οποίο αν δεν έχει μάθει να πορεύεται φέτος ο Πιερικός, θα πρέπει να το πράξει άμεσα…

Το “φιλμ” του αγώνα
2′ Οι παίκτες του Πιερικού βγήκαν τρεις με έναν όμως ο Κατσάρας δε μπόρεσε να κρατήσει την κατοχή της μπάλας μετά από τροφοδότηση του Παπαδόπουλου με αποτέλεσμα να χαθεί ένα σχεδόν σίγουρο γκολ.
5′ Ο Dramoli απέκρουσε το σουτ του Μεληκιώτη, σε αντεπίθεση των Εδεσσαίων.
7′ Ο Dramoli απομάκρυνε με το κεφάλι μπροστά από τον Μεληκιώτη
20′ Ο Τουλίκας έκοψε σέντρα των φιλοξενούμενων πριν απειλήσει ο Μεληκιώτης τα καρέ του Dramoli.
22′ Ο Καλαϊτζής έκανε το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα τράνταξε τη συμβολή των δοκών και απομακρύνθηκε.
31′ Ο Στραβογιάννης έκανε τη σέντρα όμως ο Καλαϊτζής άργησε να ενεργήσει.

49′ Σουτ του Καλαϊτζή, απέκρουσε ο Ηλιόπουλος.
50′ ΓΚΟΛ! 0-1: Ο Σούκιας με πολύ μακρινή μπαλιά αρκετά πίσω από τη μεσαία γραμμή βρήκε τον Ιωάννου ο οποίος κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας του Πιερικού, μπήκε στην περιοχή και αφού απέφυγε τον Τουλίκα γύρισε από αριστερά στο δεύτερο δοκάρι εκεί όπου πετάχτηκε ο Μεληκιώτης και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 0-1.
63′ Ο Πιερικός ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Παπαδόπουλου όμως η Δεληγιάννη υπέδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
75′ Προσπάθεια του Χατζηκωνσταντίνου, κόπηκε.
88′ Ο Ιωάννου βρέθηκε απέναντι από τον Dramoli, έκανε το σουτ όμως ο τερματοφύλακας του Πιερικού απέκρουσε, στέλνοντας τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και να φύγει κόρνερ.
90′ Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Πιερικό να ισοφαρίσει όμως ο Βήτος σχεδόν εξ επαφής δε μπόρεσε να προωθήσει τη μπάλα στα δίχτυα.
90’+3′ Μετά από γύρισμα του Παπαδόπουλου η μπάλα χτύπησε στο χέρι αμυντικού του Εδεσσαϊκού μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων, όμως το καταφανές πέναλτι δεν καταλογίστηκε.


Τον αγώνα διαιτήτευσε η Δεληγιάννη με βοηθούς τους Μπουρονίκη και Παπαγεωργίου, της ΕΠΣ Λάρισας.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός (Λεωνίδας Μπίλης): Dramoli, Νικολαΐδης (67′ Κραγιόπουλος), Χατζηκωνσταντίνου, Μακρίδης (58′ Βήτος), Κατσαβάκης, Κατσάρας, Παπαδόπουλος Χ., Τουλίκας (58′ Δεληγιάννης), Μαυρίδης, Καλαϊτζής, Στραβογιάννης (58′ Κατσιαμήτας).
Εδεσσαϊκός (Αλέξανδρος Κούρτογλου): Ηλιόπουλος, Κεσίδης (23′ λ.τ. Μαντώς), Μωυσίδης, Ξανθόπουλος, Αναστασιάδης, Σούκιας, Μεληκιώτης, Κυζιρίδης (81′ Σαμαράς), Καραγιάννης (69′ Λύρτζης), Μαγγίζης, Ιωάννου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This