Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το εκτός έδρας παιχνίδι του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου με την Καστοριά, σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι δυο ομάδες έφτασαν τους 18 βαθμούς και βρίσκονται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη με τον Εθνικό να είναι 7ος και την Καστοριά να είναι 8η, μόλις στο +1 από Δωτιέα Αγιάς και ΠΑΟΚ Κρηστώνης που είναι στην 9η θέση των μπαράζ παραμονής και στη 10η θέση που οδηγεί στα τοπικά πρωταθλήματα.

Λαμβάνοντας ως δεδομένο ότι και στον α’ γύρο το παιχνίδι έληξε 0-0, σε ενδεχόμενο ισοβαθμίας των Κεραμιδιωτών με τους Καστοριανούς, πλεονέκτημα θα έχει η ομάδα με την καλύτερη διαφορά τερμάτων.

Επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος για τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου είναι το εντός έδρας της ερχόμενης Κυριακής με τον ΑΟ Χανιώτης ενώ την προσεχή Τετάρτη η ομάδα του Νέου Κεραμιδίου παίζει με τον Βατανιακό στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, στον 1η ημιτελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας.

Το “φιλμ” του αγώνα (από Kastoria FC the official)
Στο 13′ σέντρα από τα αριστερά του Ιντζόγλου, απέκρουσε ο Ελευθεριάδης σε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.
Στο 17′ σέντρα του Λαμπίρη, έδιωξε σε κόρνερ ο Tozzo. Το εκτέλεσε ο Ιντζόγλου, αλλά έδιωξε η άμυνα.
Στο 19′ ο Φωλίνας εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, αλλά πέρασε ανεκμετάλλευτο.
Στο 29′ το σουτ του Μπάρο, έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Πατσιογιώργος.

Στο 35′ μετά από γέμισμα του Γκέγκα, ο Σαββόπουλος έκανε σέντρα από τα δεξιά στο 2ο δοκάρι, αλλά η άμυνα απέκρουσε σε κόρνερ.
Στο 44′ ο Σαββόπουλος έκανε ωραία προσπάθεια, από τα δεξιά, έσπασε για τον Πάλλα, το σουτ του οποίου έφυγε ελάχιστα άουτ.
Στο 45’+3′, μετά από ωραία προσπάθεια του Κωνσταντίνου από τα δεξιά, που έσπασε στον Πάλλα, ο τελευταίος έπιασε το σουτ, αλλά απέκρουσε ο Πατσιογιώργος. Στην εξέλιξη της φάσης σε σουτ του Μπάρο, η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς και κατέληξε κόρνερ, που εκτέλεσε ο Φωλίνας από τα αριστερά και το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.
Στο 50′ ο Κρυεμάντι βρήκε με κάθετη μπαλιά τον Ιντζόγλου, που μπήκε στην περιοχή, αλλά το πλασέ του απέκρουσε ο Κοσμίδης.
Στο 59′ ένα φάουλ για τους φιλοξενούμενους από τα αριστερά, πέρασε άουτ.
Στο 62′ ωραία αντεπίθεση του Tozzo, βρήκε τον Balde, αυτός πάσαρε κάθετα στον Tarelli, το σουτ του οποιου απο τα δεξιά μπλοκαρε ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων.
Στο 65′ ο Balde μπήκε από τα αριστερά, αλλά το πλασέ του κατέληξε σε κόρνερ, που εκτέλεσε ο Tarelli από τα δεξιά και το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.
Στο 66′ το σουτ του Πάλλα από τα δεξιά κατέληξε σε κόρνερ, που εκτέλεσε ο Φωλίνας από τα αριστερά, αλλά η κεφαλιά του Tozzo έφυγε άουτ.

Στο 76′ ωραία πάσα του Πάλλα στον Σαββόπουλο, αλλά η σέντρα του αποκρούυσθηκε από την άμυνα των φιλοξενουμένων.
Στο 84′ φάουλ του Κρυεμάντι μπλοκαρε ο Κοσμίδης.
Στο 85′ μετά από ωραία προσπάθεια και σέντρα του Tarelli, από τα δεξιά, ο Πάλλας έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο τερματοφυλακας απέκρουσε.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσάνης της ΕΠΣ Κοζάνης με βοηθούς τους Γκόγκο και Μουρατίδη της ΕΠΣ Ημαθίας.

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Καστοριά (Χάρης Βοριαζίδης): Κοσμίδης, Tozzo, Κωνσταντίνου, Φωλίνας, Πάλλας, Τσελεπής (57′ Tarelli), Ελευθεριάδης, Γκέγκας, Μανακίτσας (14′ Μηλιάτης – 85′ Νάκος), Μπάρο (57′ Balde), Σαββόπουλος.
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Βαγγέλης Μόρας): Πατσιογιώργος, Κόλα, Λαμπίρης, Φυτόπουλος, Γκιώνης, Μαργαρίτης, Ιντζόγλου, Σεχολάρι, Κωτσιαρίδης, Κριεμάντι, Γιαζιτζόγλου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This