Επιλογή Σελίδας

Σαρωτικός ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας Αιγινιακός, “άστραψε και βρόντηξε” στην Νεοκαισάρεια όπου “κατακεραύνωσε” τον τοπικό Αχιλλέα με εννέα τέρματα (1-9). 

Οι γηπεδούχοι άντεξαν την πίεση μόνο για 24′, αφού στη συνέχεια οι Αιγινιώτες βρήκαν την… αχίλλειο πτέρνα τους και μ’ ένα επιθετικό κρεσέντο διαρκείας πέτυχαν σκόρ – μαμούθ (είναι η μεγαλύτερη σ’  έκταση νίκη τους στο πρωτάθλημα). Ο τεχνικός της ομάδας του Αιγινίου Γιώργος Ντάμτσιος χρησιμοποίησε αρκετά νέα παιδιά που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής έως τώρα και τον δικαίωσαν με την αγωνιστική παρουσία.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, καθώς η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν τεράστια, συν το γεγονός ότι ο Αχιλλέας ξεκίνησε και τελείωσε το ματς με 10 παίκτες, που είχε διαθέσιμους, το έργο του ήταν κάτι παραπάνω από δύσκολο . Πάντως η προσπάθειά,  που κατέβαλε ήταν φιλότιμη .

Τα γκολ του Αιγινιακού πέτυχαν ο Νίκος Σαββίδης στο 25′ και στο 43′, ο Δημήτρης Καπετάνος στο 27′, στο 60′ με πέναλτι και στο 75′, ο Κώστας Τασιώνας στο 38′, στο 67′ και στο 76′ και ο Σίμος Παπαδόπουλος στο 84′.

Το γκολ της τιμής για τον Αχιλλέα σημείωσε ο Δημητρίου στο 55′ μειώνοντας προσωρινά σε 1-4 .

Διαιτητής η κυρία Δήμητρα Τσικλητάρη και βοηθοί διαιτητές οι κ.κ. Χαλκίδης και Αβραμίδης

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Α. Γεωργιάδης): Μπούτας, Ορφανίδης, Παπαγιαννόπουλος, Κατιμερτζής, Λαδένης, Αετόπουλος, Qevani, Αθανασιάδης, Τριγωντζής, Δημητρίου.

Αιγινιακός (Γιώργος Ντάμτσιος): Μαλέσιος, Κακατάτσιος, Δαραής, Παπαδόπουλος Σ., Τσολακίδης (32′ Κοντούλης), Φιρινίδης (32′ Τσιάμης), Συράκος (26′ Τασιώνας), Σαββίδης, Μιχαηλίδης, Καπετάνος, Ρίζος. 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This